• Console
  • Steam

Hvorfor fungerer nogle af mine originale Toy Box-genstande ikke i Disney Infinity 2.0?

posted on 2014/09/19

Når du har importeret dine originale Disney Infinity Toy Box'er i Disney Infinity 2.0, er der en mulighed for, at noget af dit legetøj og nogle af dine genstande ikke fungerer ordentligt. For eksempel:

1. Popup-kanoner er ude af stand til at skyde.
    2. Kameraer kædet sammen med udløsere er ikke vist ordentligt eller overhovedet.
    3. Genafspilleren kan ikke danne det valgte legetøj.

Disney Infinity-holdet arbejder på en opdatering, der skal løse problemet. Vi værdsætter din tålmodighed.