• Console
  • Steam

Hvordan tilføjer jeg en anden spiller i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits?

posted on 2016/03/22

Disney Infinity 2.0 inkluderer spil på delt skærm for to spillere. En ekstra spiller kan hoppe ind i spillet, mens det er i gang, og kontrollere den anden figur (figuren i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen. Når du spiller på PS4, skal du sikre dig, at den anden spiller er logget på en profil:

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Tryk på den centrale PlayStation-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller vælg at spille som Gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Start.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

PlayStation Logo PlayStation 4

1. Tryk på den centrale PlayStation-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller vælg at spille som Gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Valgmuligheder.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Xbox Logo Xbox 360

1. Tryk på den centrale Xbox-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller Profil for at spille som gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Start-knappen.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Xbox Logo Xbox One

1. Tryk på den centrale Xbox-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller Tilføj gæst for at spille som gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Menu-knappen.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Du kan læse "Hvorfor kan jeg ikke føje en spiller mere til Disney Infinity 2.0 på Xbox One?," hvis du oplever problemer.

Nintendo Logo Wii U

1. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
2. Tryk på +-knappen.
3. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Læs Hvordan fungerer netværksspil? for at mere at vide om at spille flere spillere online.