• Console
  • Steam

Tietoa Disney Infinity (2.0 Edition)

posted on 2015/05/07

Tutustu uusiin maailmoihin Disney Infinity (2.0 Edition) -pelissä! Mukana ovat Marvelin Avengers, Spider-Man ja Guardians of the Galaxy. Ohjaa Iron Mania, Lokia, Thoria, Spider-Mania, Star-Lordia ja monia muita! Löydä sisäinen supersankarisi (tai -roistosi) tässä huikeassa Disney Infinity -jatko-osassa!

2.01 2.02 2.03

Alkuperäinen julkaisupäivä: 23 Syyskuu 2014

Toimiiko tämä peli laitteellani?
Napsauta laitteesi alustaa nähdäksesi sovelluksen vaatimukset:

PlayStation 3
PlayStation 4
Xbox 360
Xbox One
Wii U
PlayStation 3
PlayStation 4
Xbox 360
Xbox One
Wii U

Peliominaisuudet

• Tutki huikeita uusia Marvel-maailmoja ja -hahmoja!
  • Luo omia maailmojasi lelulaatikossa käyttämällä uutta Luoja-työkalua
  • Pelaa upouusia lelulaatikkopelejä!
  • Tuo Disney Original -hahmosi lelulaatikkoon