Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

• Console

Tietoa PS Vita -järjestelmän Disney Infinity (2.0 Edition)

posted on 2015/05/08

Tutustu uusiin maailmoihin PS Vita -järjestelmän Disney Infinity (2.0 Edition) -pelissä! Mukana ovat Marvelin Spider-Man, Avengers ja Guardians of the Galaxy. Ohjaa musta-asuista Spider-Mania, Iron Mania, Lokia, Star-Lordia ja monia muita! Löydä sisäinen supersankarisi (tai -roistosi)!

Alkuperäinen julkaisupäivä: 9 Toukokuu 2015

Toimiiko tämä peli laitteellani?
Napsauta laitteesi alustaa nähdäksesi sovelluksen vaatimukset:

PS Vita
PS Vita

Peliominaisuudet
  • Tutki huikeita uusia Marvel-maailmoja ja -hahmoja!
  • Luo omia maailmojasi lelulaatikossa käyttämällä uutta Luoja-työkalua
  • Pelaa upouusia lelulaatikkopelejä!
  • Tuo Disney Original -hahmosi lelulaatikkoon