• Console
  • Steam

Tietoa Disney Infinity 3.0 Edition

posted on 2016/03/23

Loputtomat mahdollisuudet odottavat sinua Disney Infinity 3.0:ssa! Disney Infinity, STAR WARS™ ja Disney*Pixarin Mielen sopukoissa yhdistävät voimansa ja tuovat mukanaan 2 jännittävää ja kekseliästä uutta pelisettiä – ja tulossa on lisää! Valmistaudu käyttämään Voimaa™ ja Valomiekkoja™ STAR WARS™ Twilight of the Republic -pelisetin eeppisissä taisteluissa, joissa pääset ohjaamaan Anakin Skywalkeria, Ahsoka Tanoa, Obi-Wan Kenobia, Yodaa ja Darth Maulia. Auta Iloa, Kiukkua ja muita Rileyn tunteita kukistamaan suohirviöt ja muut Mielikuvitusmaan otukset Disney*Pixarin Mielen sopukoissa -pelisetissä! Venytä mielikuvituksesi äärirajoilleen Disney Infinity 3.0:n lelulaatikossa, joka sisältää uusia ja jännittäviä ominaisuuksia, kuten apurit ja viljelyn!

Twilight of the Republic gameplay Twilight of the Republic gameplay

Peliominaisuudet

• Kaksi uutta pelisettiä ovat saatavilla pelin julkaisupäivänä – STAR WARS™ Twilight of the Republic ja Disney*Pixarin Mielen sopukoissa!
  • Uusia hahmoja, joihin lukeutuvat Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Ilo, Kiukku ja muita!
  • Uusia lelulaatikko-ominaisuuksia, joihin lukeutuvat apurit, viljely, Disney Infinity El Capitan -teatteri, Flynnin pelihalli ja muita!

Alkuperäinen julkaisupäivä: 30. elokuuta 2015

Xbox 360 Logo
Xbox One Logo
PS3 LogoPS4 LogoWii U Logo
Xbox 360
Xbox One
PlayStation 3PlayStation 4Wii U

VASTUUVAPAUS: Disney Mobile Support ei tarjoa tukea sovellusten vianmäärityksessä laitteille, joiden alkuperäisen laitevalmistajan määrittämiä asetuksia on muokattu tai muutettu ("Roottaus", "Jailbreikkaus" jne.), eikä ohjelmistoille, joita on muutettu, päivitetty tai muokattu muilla kuin valmistajan omilla ohjelmistojulkaisuilla. Vaikka jotkin tuotteistamme saattavat toimia laitteella ja ohjelmistolla, jota on muunneltu, erilaisten laajojen muutosten aiheuttamien vaihtelujen ja sellaisten muutosten aiheuttamien riskien takia voimme tarjota teknistä tukea vain virallisesti hyväksytyille laitteille ja ohjelmistoille.