Inside Out Thought Bubbles

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • Facebook Gameroom
  • PC
  • Windows Phone 8
  • iOS

Tietoa Inside Out Thought Bubbles

posted on 2015/12/17

Frozen Free Fall ja Where’s My Water? -pelien kehittäjä Disney Mobile Games tuo sinulle nyt ainutlaatuisen kupla-ammuskelun, joka perustuu uuteen Disney•Pixar-elokuvaan nimeltä Inside Out - mielen sopukoissa!

Varttuminen voi olla kivikkoinen polku. Sen kokee myös Riley. Kuten meitä kaikkia, myös Rileya ohjaavat hänen tunteensa: Ilo, Pelko, Kiukku, Inho ja Suru. Tunteet elävät päämajassa (Headquarters), Rileyn mielen sisällä olevassa ohjauskeskuksessa, mistä käsin ne yrittävät neuvoa ja opastaa Rileya arkielämän kiemuroiden läpi. Hyppää tunteiden vietäväksi ja koeta yhdistellä ja järjestellä Rileyn muistikuplia matkalla halki elokuvasta innoituksensa saaneiden pelialueiden kuten Perhesaaren, Unituotantojen ja Mielikuvitusmaan halki. Pelaa kupla-ammuskelua, joka kaivautuu mielen sopukoihin!

Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles

Alkuperäinen julkaisupäivä: Kesäkuu 18, 2015

Nykyisen päivitystiedoston versio: 1.6.1

• Vilkaise uusi ja parannettu kauppa.
  • Löydätkö Bing Bongin, Säihkesarven ja mielityöläiset?
  • Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Toimiiko tämä peli laitteellani?
Napsauta laitteesi alustaa nähdäksesi sovelluksen vaatimukset:

Android
Apple
Windows8
Windows8

VASTUUVAPAUS: Disney Mobile Support ei tarjoa tukea sovellusten vianmäärityksessä laitteille, joiden alkuperäisen laitevalmistajan määrittämiä asetuksia on muokattu tai muutettu ("Roottaus", "Jailbreikkaus" jne.), eikä ohjelmistoille, joita on muutettu, päivitetty tai muokattu muilla kuin valmistajan omilla ohjelmistojulkaisuilla. Vaikka jotkin tuotteistamme saattavat toimia laitteella ja ohjelmistolla, jota on muunneltu, erilaisten laajojen muutosten aiheuttamien vaihtelujen ja sellaisten muutosten aiheuttamien riskien takia voimme tarjota teknistä tukea vain virallisesti hyväksytyille laitteille ja ohjelmistoille.

Peliominaisuudet
  • AMMU & YHDISTÄ muistikuplia kunkin tunteen puolesta
  • AVAA hahmoja tutkiessasi 125:tä tasoa, joista jokainen sisältää uuden haasteen
  • KÄYTÄ LISÄVOIMIA, jotka ovat kullekin tunteelle ominaisia: luo auringonsäteitä Ilon kanssa, sada kaatamalla Surun kanssa ja sytytä tulipallo Kiukun kanssa!
  • HAASTA itsesi 4:ssä erilaisessa pelimuodossa
  • YLITÄ esteet kuten Jätskipäänsäryt (Brain Freeze) ja HYPPÄÄ ETEENPÄIN boostereiden kuten Aivomyrsky (Brain Storm) avulla
  • YHDISTÄ itsesi elokuvan maailmaan huikean 3D-animaation ja elokuvasta tuttujen ääninäyttelijöiden avulla!

Hyödyllisiä linkkejä

Android-laitevaatimukset
Jos Android-laitteesi täyttää nämä vaatimukset, pelin pitäisi toimia ongelmitta:

• Android OS 4.0 tai uudempi

iOS-laitevaatimukset
Jos iOS-laitteesi täyttää nämä vaatimukset, pelin pitäisi toimia ongelmitta:

• iPhone 4s tai uudempi, iPod touch 4G tai uudempi, iPad 2 tai uudempi (mukaan lukien iPad mini)
  • iOS 7.0 tai uudempi

sivun yläosassa

Windows Phone 8 -vaatimukset
Jos Windows Phone 8 -laitteesi täyttää nämä vaatimukset, pelin pitäisi toimia ongelmitta:

• Windows Phone 8
  • mediatoisto
  • datapalvelut
  • liike- ja suuntatunnistin
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

sivun yläosassa

Windows 8 -vaatimukset
Jos Windows 8 -laitteesi täyttää nämä vaatimukset, pelin pitäisi toimia ongelmitta:

• Windows 8
  • Tuetut suorittimet: x86, x64, ARM