• Console
  • Steam

Kaikki konsolit – Kuinka tehdä laitekäynnistys

posted on 2015/08/27

Jos törmäät ongelmiin pelatessasi Disney Infinity 3.0:a, sinun kannattaa kokeilla konsolin sammuttamista ja käynnistämistä uudelleen – tästä käytetään myös nimitystä "laitekäynnistys" tai "virrankierrätys".

Xbox 360:

1. Sammuta konsoli.
2. Irrota virtalähde ensin konsolista ja sitten seinästä.
3. Odota 5 minuuttia.
4. Liitä virtalähde takaisin konsoliin ja seinään.

Xbox One:

Seuraa (näitä) Xbox-tukisivustolla olevia ohjeita.

PlayStation 3:

1. Pidä virtapainiketta painettuna noin 5 sekuntia, kunnes laite antaa merkkiäänen.
2. Odota, että valot ja tuulettimet sammuvat.
3. Paina laitteen takaosassa olevaa virtakytkintä. HUOM: Tämä koskee vain PlayStation 3:n suurempia malleja.
4. Irrota konsolin virtajohto seinästä ja odota 5 minuuttia.
5. Liitä konsolin virtajohto takaisin seinään.
6. Paina konsolin takaosassa olevaa virtakytkintä, jos käytössäsi on laitteen suurempi malli.

PlayStation 4:

1. Paina laitteen etuosassa olevaa virtapainiketta sammuttaaksesi konsolin. Virtamerkkivalo vilkkuu hetken ennen sammumista.
2. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes kuulet kaksi piiippausta.
3. Liitä DUALSHOCK®4-ohjain konsoliin USB-kaapelilla ja paina peliohjaimen PlayStation-näppäintä.
4. Valitse Käynnistä PS4-järjestelmä uudelleen.

Wii U:

1. Sammuta Wii U.
2. Odota 90 sekuntia.
3. Käynnistä Wii U.