Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Pelilevyn vianmääritys

posted on 2016/03/23


Jos pelilevysi ei toimi, kokeile seuraavia askelia:
 
1. Varmista, että pelilevy on yhteensopiva konsolin kanssa. Esimerkiksi jos pelilevy on tarkoitettu Xbox 360:lle, sitä voi käyttää ainoastaan Xbox 360 -konsolilla.
2. Varmista, että konsolisi on päivitetty. Jos konsolisi on yhteydessä internetiin, se hakee päivitykset automaattisesti. Jos ei, tarkista päivitykset. Lisätietoja saat lukemalla konsolin käyttöoppaan tai vierailemalla konsolin tukisivustolla. Vieraile Xbox-tukisivustolla, PlayStation-tukisivustolla tai Nintendo-tukisivustolla.
3. Tarkista pelilevy – onko se fyysisesti vahingoittunut? Onko levyssä naarmuja tai renkaita?
4. Ilmestyykö ruudulle virheilmoituksia? Jos ilmestyy, kokeile puhdistaa levy. Lisätietoja saat lukemalla konsolin käyttöoppaan tai vierailemalla yllä mainituilla konsolien tukisivustoilla.
5. Kokeile tyhjentää konsolin välimuisti. Lue kohdat Xbox 360 – Välimuistin tyhjennys, Xbox One – Virran katkaisu ja kytkeminen päälle, PlayStation 3 – Välimuistin tyhjennys, PlayStation 4 ja Wii U – Välimuistin tyhjennys.
 
Jos olet kokeillut kaikki kohtia ja pelilevy ei edelleenkään toimi, lue seuraavaksi vioittuneita ja viallisia tuotteita koskeva artikkeli.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä