• Console
  • Steam

Kuinka yhdistän konsolini Disney-tiliini?

posted on 2016/03/23

Kun käynnistät pelin konsolillasi, sinua pyydetään luomaan Disney-tili. Kun olet syöttänyt vaaditut tiedot, napsauta Luo tili, ja verkkotunnuksesi sekä Disney-tilisi yhdistyvät. Jos tarvitset vanhempiesi luvan, heidän on napsautettava Hyväksyn-nappia sähköpostiviestissä, joka on lähetetty meille antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilien yhdistäminen ja vahvistaminen verkossa:

1. Mene osoitteeseen infinity.disney.com/fi ja napsauta Kirjaudu sisään -nappia.
2. Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanasi Disney-tilin kirjautumissivulla ja napsauta Kirjaudu sisään.
3. Napsauta ruudun vasemmassa yläkulmassa olevan laatikon päällä, jossa lukee käyttäjänimesi, ja valitse Oma tili pudotusvalikosta.
4. Napsauta Oma tili -ikkunassa Yhdistetyt konsolini -nappia.
5. Hallitse tilien yhdistämistä -ikkunassa näet listan yhdistetyistä konsoleista.

HUOM: Wii U -konsolin kohdalla sinun tulee yhdistää Wii U -konsolin kautta.

Oma profiili / Tilastot.
Kun olet liittänyt konsolisi Disney-tiliin, voit tarkastella tilastojasi ja keräämiäsi hahmoja. Muista käydä Disney Infinityn sivustolla tarkistamassa Disney Infinity -profiilisi:

1. Mene osoitteeseen infinity.disney.com/fi ja napsauta Kirjaudu sisään -nappia
2. Syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanasi Disney-tilin kirjautumissivulla ja napsauta Kirjaudu sisään.
3. Napsauta ruudun vasemmassa yläkulmassa olevan laatikon päällä, jossa lukee käyttäjänimesi, ja valitse Oma profiili pudotusvalikosta.
4. Oma profiili -ikkunassa näet seuraavat:
  • Kerätyt tähdet
  • Suoritetut haasteet
  • Päihitetyt viholliset
  • Tilastot, kuten haaste-, rakennus- ja ajotilastot

HUOM: Tilastot tulevat näkyviin vasta, kun olet korottanut vähintään yhden hahmon tasolle 1.