Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Disney Infinity 3.0 -yhteensopivuus

posted on 2015/08/27


Usein kysyttyä
 

Yhteensopivuustiedot
 
 
Usein kysyttyä

Jos omistan Disney Infinityn tai Disney Infinity 2.0:n, onko minun ostettava Disney Infinity 3.0 -aloituspaketti, jotta voin pelata uusia Star Wars™- ja Disney•Pixarin Inside Out -pelisettejä?

Nyt tarvitset vain Disney Infinity 3.0 -pelilevyn tai pelin digitaalisen version sekä Star Wars™- tai Disney•Pixarin Inside Out -pelisetin! Voit tuoda aiemmat hahmosi ja voimalevysi DIsney Infinity 3.0 -lelulaatikkoon käyttämällä pelilevyä tai pelin digitaalisen version avulla!

Lue lisää Inside Out -pelisettiä koskevista artikkeleista – Mitä pelaamiseen vaaditaan? ja Star Wars™ -pelisetit – Mitä pelaamiseen vaaditaan?

Alkuun

Voinko vain ostaa uuden Star Wars™- tai Disney•Pixarin Inside Out -hahmon ja käyttää sitä Disney Infinityn tai Disney Infinity 2.0:n lelulaatikossa?

Hahmot eivät ole taaksepäin yhteensopivia, joten sinulla on oltava Disney Infinity 3.0 -pelilevy voidaksesi käyttää Star Wars™- ja Disney•Pixarin Inside Out -hahmoja lelulaatikossa. Disney Infinity 3.0 -hahmoja ei voi käyttää Disney Infinityssä ja Disney Infinity 2.0:ssa.


 
Yhteensopivuustiedot

Hahmot
Hahmot ovat eteenpäin yhteensopivia. Voit käyttää Disney Infinity- ja Disney Infinity 2.0 -hahmojasi Disney Infinity 3.0:n lelulaatikossa. Disney Infinity 3.0 -hahmoja ei voi kuitenkaan käyttää Disney Infinityssä ja Disney Infinity 2.0:ssa.



sivun yläosassa


Voimalevyt
Voimalevyt ovat eteenpäin yhteensopivia. Voit käyttää Disney Infinity- ja Disney Infinity 2.0 -voimalevyjäsi Disney Infinity 3.0:n lelulaatikossa. Disney Infinity 3.0 -voimalevyjä ei voi kuitenkaan käyttää Disney Infinityssä ja Disney Infinity 2.0:ssa.



sivun yläosassa


Pelisettiosa
Kolme uutta pelisettiä – Star Wars™: Twilight of the Republic -pelisetti, Star Wars™: Rise Against the Empire -pelisetti, Star Wars™ The Force Awakens -pelisetti, ja Disney•Pixarin Inside Out -pelisetti toimivat ainoastaan Disney Infinity 3.0:ssa ja vaativat Disney Infinity 3.0 -pelilevyn. Disney Infinity- ja Disney Infinity 2.0 -pelisetit eivät toimi Disney Infinity 3.0 -pelilevyn kanssa. Kaikki pelisettiosat avaavat kuitenkin niihin kuuluvat pelisettilelut käytettäväksi Disney Infinity 3.0 -lelulaatikossa.



sivun yläosassa


Alusta
Jos sinulla on Disney Infinityn tai Disney Infinity 2.0:n mukana tullut fyysinen alusta, se toimii useimmissa tapauksissa myös Disney Infinity 3.0:ssa. Xbox 360 -alusta toimii kuitenkin vain Xbox 360 -järjestelmällä, ei Xbox One -järjestelmällä. Kummatkaan Xbox-alustat eivät toimi myöskään muilla pelialustoilla.



sivun yläosassa


Pelilevy
Tarvitset Disney Infinity 3.0 -pelilevyn käyttääksesi uusia hahmoja, voimalevyjä, pelisettejä ja lelulaatikkoleluja.



sivun yläosassa


Lelulaatikko
Useimmat lelulaatikkotilassa avaamasi Disney Infinity -lelulaatikot ovat käytettävissä Disney Infinity 3.0 -lelulaatikossa, jos kirjaudut Disney-tilillesi pelin molemmilla versioilla. Kaikki muut Disney Infinity -lelulaatikkolelut avataan asettamalla sopiva Disney Infinity -hahmo tai -pelisettiosa Disney Infinity -alustalle alla olevissa yhteensopivuustiedoissa kuvatulla tavalla.



sivun yläosassa

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä

We recommend contacting us by

Email

Other ways to contact

Logo

Call Me Now

Logo

Free Phone