Disney Infinity: Action!

• Android (Google Play)
  • PC
  • iOS

Disney Infinity: Action! - Sovellusprofiili - Android

posted on 2014/09/04

Disney Infinity: Action!
Android
Julkaisupäivä: 21. marraskuuta 2013

Sovelluksen kuvaus
Käytä mielikuvituksesi voimaa ja herätä Disney Infinity -hahmot henkiin Androidin Disney Infinity: Action! -sovelluksella. Luo omat elokuvasi, joissa esiintyvät Jack Skellington, Herra Ihme, Tare, Captain Jack Sparrow ja sinä itse! Jaa luomasi elokuvat. Tallenna laitteelle, jaa Facebookissa, lataa YouTubeen tai lähetä sähköpostilla. Voit saada videosi Disney Infinityn Facebook-sivulle, jos lähetät elokuvan ja esittelyn osoitteeseen actionapp@disneyinfinity.com.

Mukana olevat hahmot
  • Herra Ihme, Tare, Captain Jack Sparrow, Jack Skellington

Sovelluksen vähimmäisvaatimukset
  • Android-versio 3.1 tai uudempi

Sovelluksen ominaisuudet
  • Tee elokuvia Herra Ihmeen, Taren, Jack Sparrow'n ja nyt myös Jack Skellingtonin kanssa!
  • Löydä ainutlaatuisia animaatioita ja luo niillä omia elokuviasi Movie Maker -toiminnolla.
  • Yli 30 animaatiota käytettäväksi videoissa - esittele lihaksia Herra Ihmeen rinnalla, miekkaile Jack Sparrow'n kanssa tai säikytä ystävä Taren avulla!
  • Käytä videoissasi rekvisiittaa, kuten Tron-levyä tai Buzz Lightyearin rakettireppua.
  • Jaa luomasi elokuvat! Tallenna laitteelle, jaa Facebookissa, lataa YouTubeen tai lähetä sähköpostilla.