• Console
  • Steam

Kuinka tallennan, lataan ja lähetän lelulaatikkoni?

posted on 2015/04/01

Tallenna lelulaatikkosi

Kun olet luonut lelulaatikkosi Disney Infinity 2.0:ssa, voit tallentaa ja ladata sen niin, että se on saatavilla muilla laitteilla:

1. Pysäytä peli ja valitse Tallenna.
  2. Valitse Uusi tallennus ja syötä lelulaatikon nimi, kuvaus ja tallennusvaihtoehdot. HUOM: Tallentamalla Disney-pilveen voit ladata lelulaatikkosi myös muilla laitteilla. Jakamalla ystävien kanssa voit jakaa lelulaatikkosi verkon yli.
  3. Vahvista valinnat valitsemalla Tallenna.

Lataa ja lähetä lelulaatikkosi Disneylle

Esittele lelulaatikkoluomuksesi! Seuraa seuraavia askelia lähettääksesi lelulaatikkosi Disneylle, jotta se voi päästä esiteltäväksi:

Voit lähettää lelulaatikkosi Disneylle joko päävalikon tai lelulaatikon kautta.Päävalikossa valitse Yhteisösisältö.

Lelulaatikossa tuo esiin pysäytysvalikko, valitse Verkko/moninpeli ja sen jälkeen Yhteisösisältö.

1. Valitse lähetä Disneylle
  2. Valitse luomuksesi lelulaatikkotallennuksista tai lelulaatikkopeleistä
  3. Lisäämällä suotimia varmistat, että Yhteisön jäsenet löytävät lelulaatikkosi helpommin
  4. Lataa lelulaatikkosi lähettääksesi sen Disneylle

Emme voi taata, että lelulaatikkosi pääsee esiteltäväksi, mutta odotamme kuitenkin innolla näkevämme luomuksianne!