• Console
  • Steam

Miten lisään toisen pelaajan?

posted on 2016/03/22

Disney Infinity tukee kahden pelaan jaettua ruututilaa. Toinen pelaaja voi liittyä peliin milloin tahansa ja ohjata toista hahmoa (hahmoa, joka on Disney Infinity -alustan B-asemassa [pyöreä]).

PlayStation 3

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa PS-näppäintä.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-näppäintä.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

PlayStation 4

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa PS-näppäintä.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina OPTIONS-näppäintä.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

Xbox 360

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa Xbox-opaspainiketta.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-painiketta.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

Xbox One

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa Xbox-opaspainiketta.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina Valikkopainiketta.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!
Kun haluat lisätä toisen pelaajan aa Xbox One -järjestelmällä, varmista, että toisen ohjaimen käytössä on toinen profiili. Toisen pelaajan lisääminen yhteen profiiliin ei onnistu.

Wii U