• Console
  • Steam

Miten lisään toisen pelaajan Xbox Onella?

posted on 2016/01/22

Voit lisätä toisen pelaajan Xbox Onen Disney Infinity 3.0:ssa valitsemalla toisen käyttäjäprofiilin toisella ohjaimella. Yhteen profiiliin ei voi lisätä toista pelajaa.

Seuraa seuraavia alla olevia ohjeita luodaksesi toisen profiilin Xbox One -järjestelmään:

1. Napsauta aloitusnäytön vasemmassa ylänurkassa olevaa palkkia. Jos joku on jo kirjautunut sisään, hänen profiilikuvansa näkyy tässä.
2. Valitse Lisää uusi.
3. Kirjaudu Microsoft-tilillesi.
4. Seuraa ohjeita suorittaaksesi tilin asetuksen loppuun.

Jaetussa ruututilassa pelaamisesta saat lisätietoa lukemalla Miten lisään toisen pelaajan? -aiheohjeen.

Jos et vieläkään pysty lisäämään toista pelaajaa, kokeile lopettaa peli ja aloittaa alusta:

1. Paina Xbox-painiketta, kun olet Disney Infinity 3.0:ssa.
2. Varmista, että sovellusruutu on korostettuna, ja paina valikkopainiketta.
3. Valitse Lopeta.