• Android (Google Play)
  • iOS

Kuinka vaihdan sijaintiani, jotta sää olisi oikea?

posted on 2015/07/14

Jos et ole myöntänyt STAR WARS™ -sovellukselle lupaa tunnistaa sijaintiasi, sovelluksen sijainniksi määritellään automaattisesti San Francisco, jossa Lucasfilm sijaitsee. Voit muuttaa sijaintiasetusta alla olevien ohjeiden avulla:

1. Varmista ensin, että sinulla on toimiva Internet-yhteys. Napauta sitten ruudun vasemmassa yläkulmassa olevaa sääkuvaketta:

Tap Weather Icon

2. Valitse hakupainike:

Tap Search Icon

3. Hae oma sijaintisi. Kun olet hakenut sijaintisi, napauta kohtaa Nykyinen sijainti:

Tap Current Location

4. Sovellus pyytää lupaa sijaintisi tunnistamiseen. Napauta Salli-painiketta:

Tap Allow

Jos et aluksi sallinut sijainnin tunnistamista, voit muuttaa asetusta Asetukset-valikon kautta:

1. Asetukset-valikossa napauta Tietosuoja ja sitten Sijaintipalvelut:

Tap Location Services

2. Siirrä liukusäädintä niin että Sijaintipalvelut aktivoituvat ja napauta sitten STAR WARS™ -sovellusta. Valitse Käyttäessä ohjelmaa -vaihtoehto.

Move the slider to ON