• Console
  • Steam

Miten voin yhdistää lelulaatikkoja?

posted on 2015/10/13

Voit yhdistellä ja luoda maailman täynnä lelulaatikoita käyttämällä Creativi-toyta Lelulaatikon ovi.

1. Siirry ensin lelulaatikkoon, avaa sitten Lelulaatikkoeditori ja mene Creativi-Toys-kategoriaan. Vieritä sivun poikki, valitse Lelulaatikon ovi ja aseta se.

Disney Infinity 3.0 Edition - Toy Box Editor

2. Muokkaa Lelulaatikon ovea varustamalla Taikasauva ja osoittamalla sillä ovea. Valitse Muokkaus-vaihtoehdoista Yhteydet (kuvatekstin vasemmalle puolella oleva rataskuvake).

Disney Infinity 3.0 Edition - Equip the Magic Wand

3. Valitse Ominaisuudet > Kohde > Tuo lelulaatikko

Disney Infinity 3.0 Edition - Import Toy Box

4. Valitse listalta yhdistettävä lelulaatikko ja vahvista valinta.

Disney Infinity 3.0 Edition - Select Toy Box to link

5. Valitun lelulaatikon pitäisi näkyä oven kohteena. Kävele ovelle ja valitse Jatka.

Disney Infinity 3.0 Edition - PS3 Game Box

6. Saavut yhdistettyyn lelulaatikkoon! Kokeile laittaa uusi Lelulaatikon ovi ja yhdistä lisää lelulaatikoita!

Disney Infinity 3.0 Edition - Destination: Linked Toy Box