• Console
  • PC

Miten yhdistän Wii U -konsolini Disney-tiliini?

posted on 2015/02/02

Seuraa seuraavia alla olevia ohjeita yhdistääksesi Wii U -konsolisi Disney-tiliisi:

1. Kun aloitat Disney Infinityn pelaamisen Wii U:lla, ruudulle ilmestyy kehoitus, jossa sinua pyydetään yhdistämään olemassa oleva Disney-tili tai luomaan uusi Disney-tili.

Link Wii U

2. Syötä tilisi nimi tai luo uusi tili. Jos syötät olemassa olevan tilin, se yhdistetään konsoliisi välittömästi!

Enter account

3. Jos valitset uuden tilin luonnin, täytä vaaditut tiedot.

Child account

4. Jos tilillä on lapsen syntymäpäivä, vanhemman on aktivoitava tili sähköpostitse lähetettävästä viestistä.

Child account registration

5. Olet yhdistänyt Disney-tilisi ja Wii U -konsolisi onnistuneesti!

Success

Seuraa alla olevia ohjeita poistaaksesi Wii U:n (tai minkä tahansa muun konsolin) ja Disney-tilin välisen yhteyden.

1. Mene osoitteeseen infinity.disney.com ja kirjaudu sisään Disney-tilillesi.

User-added image

2. Valitse Oma tili alasvetovalikosta.

User-added image

3. Napsauta Yhdistetyt konsolini hallitaksesi Disney-tiliisi yhdistettyjä konsoleita.

User-added image