• Console
  • Steam

Miten avaan oma INteriööri -alueelle asetettujen huoneiden poistamisesta ja muokkaamisesta?

posted on 2015/03/24

Valitse yksi seuraavista konsoleista lukeaksesi Disney Infinity 2.0:n Oma INteriööri -alueelle asetettujen huoneiden poistamisesta ja muokkaamisesta:

1. Aloitusvalikossa valitse Lelulaatikko ja sen jälkeen Oma INteriööri
2. Paina GamePadin miinuspainiketta
3. Täällä voit asettaa erilaisia huoneita, koristeita ja Creativi-Toyseja lelulaatikkoosi, mutta et voi poistaa huoneita
4. Paina GamePadin R-painiketta siirtyäksesi Kipinätilaan
5. Poista huoneita painamalla A-painiketta, ja siirrä huoneita B-painikkeella
6. Poistu Kipinätilasta painamalla R-painiketta

1. Aloitusvalikossa valitse Lelulaatikko ja sen jälkeen Oma INteriööri
2. Paina Select-näppäintä (PlayStation 3) tai kosketusaluetta (PlayStation 4)
3. Täällä voit asettaa erilaisia huoneita, koristeita ja Creativi-Toyseja lelulaatikkoosi, mutta et voi poistaa huoneita
4. Paina R1-näppäintä siirtyäksesi Kipinätilaan
5. Poista huoneita painamalla O-näppäintä, ja siirrä huoneita X-näppäimellä
6. Poistu Kipinätilasta painamalla R1-näppäintä

1. Aloitusvalikossa valitse Lelulaatikko ja sen jälkeen Oma INteriööri
2. Paina ohjaimen BACK-painiketta
3. Täällä voit asettaa erilaisia huoneita, koristeita ja Creativi-Toyseja lelulaatikkoosi, mutta et voi poistaa huoneita
4. Paina RB-painiketta siirtyäksesi Kipinätilaan
5. Poista huoneita painamalla B-painiketta, ja siirrä huoneita A-painikkeella
6. Poistu Kipinätilasta painamalla RB-painiketta

1. Aloitusvalikossa valitse Lelulaatikko ja sen jälkeen Oma INteriööri
2. Paina ohjaimen valikkopainiketta (painikkeessa on 2 osittain päällekkäistä suorakulmiota)
3. Täällä voit asettaa erilaisia huoneita, koristeita ja Creativi-Toyseja lelulaatikkoosi, mutta et voi poistaa huoneita
4. Paina RB-painiketta siirtyäksesi Kipinätilaan
5. Poista huoneita painamalla B-painiketta, ja siirrä huoneita A-painikkeella
6. Poistu Kipinätilasta painamalla valikkopainiketta