Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

• Console

Disney Infinity 2.0 Edition -alusta PS Vita -järjestelmälle

posted on 2015/05/08

Kun tuote on poistettu pakkauksesta, aseta Disney Infinity -alusta tasaiselle ja vakaalle pinnalle lähelle PlayStation®Vita-järjestelmää. Älä aseta metallipinnalle tai säilytä metalliesineitä lähellä.

Disney Infinity 2.0 Edition Base for PS Vita
A. Disney Infinity -hahmon ja/tai -voimalevyn paikka
B. Disney Infinity -pelisettiosan ja/tai lelulaatikkopelilevyn paikka

Disney Infinity -alustan käyttäminen PS Vita -järjestelmällä:

• Disney Infinity -alusta pitää yhdistää PS Vita -järjestelmään langattomalla Bluetooth®-yhteydellä. Kytke PS Vita -järjestelmän virta ja varmista, että Bluetooth®-ominaisuuden valintalaatikko on valittuna PS Vita -järjestelmän Bluetooth®-asetusten valikossa.
  • Pidä alhaalla Disney Infinity -alustan virtapainiketta 3–4 sekunnin ajan. PS Vita -järjestelmän LED-valo välähtää sinisenä neljä kertaa.
  • Disney Infinity -alusta siirtyy synkronointitilaan. PS Vita -järjestelmän LED-valo vaihtuu punaisen ja sinisen välillä.
  • Jos Disney Infinity -alusta ei siirry synkronointitilaan, pidä alhaalla Disney Infinity -alustan virtapainiketta 12–15 sekunnin ajan, kunnes LED-valo alkaa vaihtua punaisen ja sinisen välillä.
  • Kun yhteys on luotu, LED-valo välähtää sinisenä viiden sekunnin välein.