• Console
  • Steam

Miten jaan hahmon omistusoikeuden Disney Infinity 2.0:ssa?

posted on 2016/03/23

Kun käyttäjäprofiililla pelataan uudella hahmolla ensimmäistä kertaa Disney Infinity 2.0:ssa, käyttäjää pyydetään valitsemaan joko Jaa omistusoikeus tai Vieras. Vieraana pelatessasi hahmon taso määräytyy sen käyttäjäprofiilin tason mukaan, jossa hahmoa on viimeksi käytetty. Vieraana ansaittu kokemus tallennetaan hahmolle, ja se voidaan lisätä toisen käyttäjän profiilin kokemustietoihin samalla hahmolla.

Kun Jaettu omistusoikeus valitaan uudessa profiilissa, edistymistiedot tallennetaan omalle tallennustiedostolle. Hahmon viimeksi ansaittu taso siirretään kuitenkin automaattisesti uuteen profiiliin, ja uusi tallennustiedosto aloitetaan tästä tasosta.