• Console
  • Steam

Miten vaihdan käyttäjäprofiilia konsolillani Disney Infinity 2.0 -pelin aikana?

posted on 2015/03/25

Konsolin käyttäjäprofiili on offline-tili, jossa pelitiedot tallennetaan kiintolevylle.

Jos haluat vaihtaa käyttäjäprofiilia Disney Infinity 2.0 -pelin aikana, seuraa seuraavia alla olevia ohjeita: Käyttäjäprofiilin vaihtamisesta voi olla hyötyä, kun olet jakanut hahmon omistajuuden.

Avengers Spider-Man

PlayStation PlayStation 3

PlayStation 3 -järjestelmän käynnistyksen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan käyttäjäprofiili ennen PlayStation 4 -valikkoon (toiselta nimeltään XMB™) siirtymistä. Jos olet määrittänyt käyttäjäprofiilisi kirjautumaan sisään automaattisesti, et näe tätä ruutua.

Voit ottaa automaattisen sisäänkirjautumisen käyttöön painamalla kolmio-näppäintä käyttäjän kohdalla tai valitsemalla Päällä tai Pois päältä.

Vaihda toiseen PlayStation 3 -käyttäjäprofiiliin seuraavalla tavalla:

1. XMB™-valikossa siirry vasemmalla olevaan sarakkeeseen, jossa lukee Käyttäjät tai Kirjaudu sisään.
2. Valitse käyttäjä listasta painamalla X-näppäintä.

PlayStation PlayStation 4

PlayStation 4 -järjestelmän käynnistyksen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan käyttäjäprofiili. Voit myös pelata vierailijana, mutta pelin etenemistiedot poistetaan uloskirjauduttaessa. PlayStation 4 -järjestelmän käyttäjäprofiilit on liitetty käytössä oleviin ohjaimiin.

PlayStation 4 -järjestelmään voi olla kirjautuneena enintään 4 henkilöä samaan aikaan. Kun useampi käyttäjä on kirjautunut sisään, ja käyttäjä painaa ohjaimen PS-näppäintä, heidän aloitusnäyttönsä tulee esiin.

Toiseen PlayStation 4 -käyttäjäprofiiliin vaihtaminen päävalikosta:

1. Paina yläsuuntanäppäintä päävalikossa ja siirry kohtaan Virransäästöasetukset.
2. Valitse Kirjaudu ulos ja paina X-näppäintä.
3. Siirryt ruutuun, jossa voit valita tilin. Voit joutua synkronoimaan ohjaimesi uudelleen painamalla PS-näppäintä.
4. Täällä voit valita tai luoda uuden käyttäjäprofiilin.

Toiseen PlayStation 4 -käyttäjäprofiiliin vaihtaminen Disney Infinity 2.0 -pelin aikana:

1. Pidä ohjaimen PS-näppäintä pohjassa.
2. Valitse Vaihda käyttäjää
3. Täällä voit valita tai luoda uuden käyttäjäprofiilin.

Xbox Xbox 360

Xbox 360 -järjestelmän käynnistyksen jälkeen paina ohjaimen Xbox-painiketta kirjautuaksesi käyttäjäprofiiliin. Siirry Kirjaudu sisään -kohtaan tai paina ohjaimen X-painiketta.

Toiseen käyttäjäprofiiliin vaihtaminen Xbox Kojelaudasta:

1. Valitse Yhteisö.
2. Valitse Kirjaudu sisään tai ulos.
2. Valitse profiili, jolla haluat kirjautua sisään.

Toiseen käyttäjäprofiiliin vaihtaminen Disney Infinity 2.0 -pelin aikana:

1. Paina Xbox-opaspainiketta.
2. Kirjaudu ulos nykyisestä profiilista painamalla X-painiketta.
3. Valitse profiili, jolla haluat kirjautua sisään.

Xbox Xbox One

Xbox One -järjestelmän käynnistyksen jälkeen voit kirjautua käyttäjäprofiiliin pääkojelaudasta. Valitse Kirjaudu sisään ruudun yläosasta ja tämän jälkeen profiili.

Toiseen käyttäjäprofiiliin vaihtaminen valikkopainikkeella:

1. Paina ohjaimen valikkopainiketta Xbox One -aloitusnäytössä.
2. Valitse Vaihda profiilia.
3. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.

Profiilin vaihtaminen kirjautumisalueella:

1. Siirry ruudun vasemmassa yläkulmassa olevalle kirjautumisalueelle.
2. Valitse nykyinen profiili ja pelaajakuva.
3. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.

Profiilin vaihtaminen Disney Infinity 2.0 -pelin aikana:

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta.
2. Siirry ruudun vasemmassa yläkulmassa olevalle kirjautumisalueelle.
3. Valitse nykyinen profiili ja pelaajakuva.
4. Valitse profiili, johon haluat vaihtaa.

Nintendo Wii U

Wii U -konsolin käynnistyksen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan Mii-hahmo ennen Wii U -valikkoon siirtymistä. Tämä on käyttäjäprofiilisi.

Vaihtaaksesi Mii-käyttäjää, sulje ensin Disney Infinity 2.0 ja palaa Wii U -päävalikkoon.

Wii U -päävalikossa:

1. Valitse Mii-hahmo ruudun vasemmasta yläkulmasta.
2. Valitse Vaihda käyttäjää.
3. Valitse toinen Mii-hahmo.