• Android (Google Play)
  • iOS

Kuinka otan selfien STAR WARS™ -sovelluksella?

posted on 2015/07/08

Ota itsestäsi kuva Star Wars -galaksissa ottamalla selfie STAR WARS™ -sovelluksella.

STAR WARS App - Selfie

Muokkaa selfietäsi erilaisilla Star Wars™ -aiheisilla asuilla, hahmoilla ja taustoilla.

STAR WARS App - Selfie

• selaa asuja selfiellesi napauttamalla hahmo etualalla -kuvaketta
  • lisää erilaisia hahmoja kuvaan napauttamalla hahmo taustalla -kuvaketta
  • vaihda valomiekan väriä napauttamalla valomiekkakuvaketta (vain jedi ja sith)
  • valitse jokin Star Wars -sijainti taustamaisemaksi napauttamalla maisemakuvaketta
  • siirrä taustahahmoa napauttamalla hahmonsiirtokuvaketta (nuolet).

Kun olet sommitellut kuvan haluamallasi tavalla, ota selfie napauttamalla kamerakuvaketta. Kun olet ottanut selfien, voit ladata tai tallentaa sen laitteellesi, jakaa tai poistaa sen tai ottaa uuden selfien.