• Android (Google Play)
  • iOS

Kuinka avaan Augmented Reality (Lisätty todellisuus) -kokemuksen?

posted on 2015/07/28

Star Wars -sovelluksen Augmented Reality -ominaisuus on keino toteuttaa asioita, joita monet pitäisivät... uskomattomina. Voit esimerkiksi herättää 3D-hahmoja eloon. Oletko valmis?

Näin se onnistuu:
  •  Avaa Star Wars -sovellus.
  • Napauta päävalikosta Augmented Reality -painiketta.
  • Tähtää laitteen kameralla jotakin ruudun alaosassa olevista julisteista:
STAR WARS App - AR Poster Image

• Jos et voi käyttää julisteita, voit ladata ne laitteellesi tai lähettää ne itsellesi sähköpostilla, jolloin voit tulostaa ne tai käyttää niitä toiselta ruudulta. (Jos katsot tätä sivua mobiililaitteelta, avaa sivu uudestaan tietokoneella, toisella mobiililaitteella tms.)

STAR WARS - Augmented Reality poster STAR WARS: The Force Awakens poster

• Ruudulle avautuu valikko, jossa on 3 hahmoa: First Order -iskusotilas, BB-8 ja liekinheitinsotilas Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta.
  • Valitse hahmo napauttamalla.
  • Kun hahmo ilmestyy ruudulle omassa ympäristössäsi, valitse animaatio napauttamalla 1, 2 tai 3.
  •  Selaa hahmoja käyttämällä oikealle ja vasemmalle osoittavia nuolia.

AR Storm Trooper AR Flame Trooper AR BB-8

• Katso äänellinen animaatio napauttamalla toistopainiketta.
  • Ota valokuva napauttamalla kamerapainiketta. Kytke kameran salamavalo päälle napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa salamakuvaketta.
  • Tallenna video äänellisestä hahmoanimaatiosta napauttamalla ja pitämällä pohjassa videokamerapainiketta.
  • Vaihda normaalitilan ja hologrammitilan välillä käyttämällä hahmopainiketta.
  • Kun olet ottanut valokuvan tai tallentanut videon, näet kolme painiketta: poista, tallenna laitteelle ja jaa.

Nauti Star Wars -sovelluksen lisätyn todellisuuden ominaisuudesta ja jaa osaamisesi muille: jaa valokuvasi ja videosi tunnisteella #StarWarsApp!