• Android (Google Play)
  • iOS

Kuinka käytän Jakku Spy -toimintoa STAR WARS -sovelluksessa?

posted on 2015/12/03

Toiminnon käynnistäminen

Valitse Jakku Spy Star Wars -sovelluksen alkuvalikosta. Sinua pyydetään sallimaan tiedostojen lataaminen. Voit poistaa ladatut tiedostot Profile / Manage Usage -alueelta myöhemmin, jos haluat vapauttaa laitteellesi tilaa.

Kun olet ladannut ominaisuuden, se tarkistaa päivityksen tarpeen ja esittää terveys- ja turvallisuusvaroituksen. Lue varoitus tarkasti.

Kun käynnistät ominaisuuden, sinulta kysytään, omistatko Google Cardboard -virtuaalilasit. Google Cardboardin voi ostaa monesta paikasta, esimerkiksi osoitteesta https://www.google.com/get/cardboard/get-cardboard/ tai Verizon-liikkeistä.

Jos sinulla ei ole Google Cardboardia, älä huoli, sillä voit katsoa viestit käyttämällä "Magic Window" ("Taikaikkuna") -tilaa. Valitse kyseinen kuvake ja käännä puhelimesi vaakasuuntaan.

Select Jakku Spy on the main screen This feature is currently downloading message in app Select whether you have a Google Cardboard on the screen

sivun yläosassa

Viestien lataaminen

Jotta voit ladata viestejä, laitteesi tulee olla yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon tai matkapuhelinverkkoon. Huomaa, että viestivideot ovat melko kookkaita ja niiden lataaminen kuluttaa mahdollista rajoitettua datayhteyttä. Kun viesti on ladattu, datayhteyttä ei enää tarvita kokemuksesta nauttimiseen uudestaan.

Päävalikossa näet luettelon viesteistä. Niitä julkaistaan tasaisesti aina Star Wars: The Force Awakens -elokuvan ensi-iltaan asti, joten luettelossa olevien viestien määrä riippuu siitä, milloin käynnistit Jakku Spyn ensimmäisen kerran. Lataa viestit yksi kerrallaan napsauttamalla painikkeita.

Kun viesti on ladattu, painike muuttuu muotoon "Play Message" ("Toista viesti"). Katso viesti napsauttamalla painiketta.

Downloading Messages App Image

sivun yläosassa

Cardboardin kalibrointi

Kun katsot viestin ensimmäistä kertaa Google Cardboardilla, sinua pyydetään kalibroimaan. Tähtää kamerallasi Cardboardin viivakoodia. Kun viivakoodi on rekisteröity, näet sen lueteltuna ruudulla. Palaa kokemukseen napsauttamalla "BACK" ("PALAA"). Kun painat Play, näet ohjeet siitä, kuinka laitteesi asetetaan Cardboardiin.

Scan bar code on your Google Cardboard Google Cardboard displayed in Current Viewer Magic Window Instructions

sivun yläosassa

Magic Window (Taikaikkuna)

Jos haluat katsoa ladatun viestin suoraan puhelimelta, valitse Magic Window -kuvake (joka näyttää älypuhelimelta) ja valitse Play. Ruutuun ilmestyy ohjeet ja Continue (Jatka) -painike.

HUOM: Voit vaihtaa Cardboardin ja Magic Window'n välillä milloin vain käyttämällä valikkoruudun alareunassa olevia painikkeita.

sivun yläosassa

Viestien katsominen

Nämä ovat 360 asteen videoita, joten tutki paikkoja katselemalla ympärillesi. Kuulokkeet parantavat kokemusta huomattavasti.

Jokaisen videon päätteeksi saat holografisen viestin ja sitten keräilykortin.

Holigraphic Message Collectible Card

Tallenna keräilyesineet ja tee valintoja videoiden aikana käyttämällä silmiäsi osoittimena. Näet valkoisen pisteen, joka osoittaa, mihin katseesi kohdistuu. Keskitä napsautettavat esineet näköpiiriisi ja valitse ne kohdistamalla katseesi niihin. Näet animaation, joka vahvistaa valintasi.

Save Collectible Cards -1 Save Collectible Cards - 2

Näin tallennat keräilykorttisi, toistat viestit ja poistut VR-tilasta.

Kun olet ladannut useamman kuin yhden videon, näet keräilyesineen alla valikon, jonka kautta voit valita ja toistaa minkä tahansa käytettävissä olevan videon.

sivun yläosassa

Keräilyesineiden jakaminen

Päävalikossa näet keräämäsi keräilykortit viestipainikkeiden alapuolella.

Tarkastele korttia napsauttamalla sitä.

Kun tarkastelet korttia, näet kuvakkeen ruudun oikeassa yläkulmassa. Sen kautta voit tallentaa kortin laitteelle tai jakaa sen läheistesi kanssa.

Select Collectibles Card Collectible Card - Save image

sivun yläosassa

Viestien poistaminen: Manage Usage (Käytönhallinta) -asetukset

Koska tämä ominaisuus sisältää suuria videotiedostoja, olemme lisänneet sovelluksen Profile-alueelle sisällönpoistotoiminnon.

Voit käyttää sitä Jakku Spy, Augmented Reality ja Force Trainer -ominaisuuksissa. Poista sisältöä napsauttamalla painikkeita.

Jos haluat päästä nauttimaan sisällöstä uudelleen poistamisen jälkeen, käynnistä ne päävalikosta ja lataa ne uudelleen.

Delete

sivun yläosassa

Laitevaatimukset

Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi suosittelemme, että käytät sovellusta Samsung Galaxy S4 / Google Nexus 4 -laitteella, tai vastaavalla, tai iPhone 5 -laitteella, tai uudemmalla, jossa on iOS 8.4.1 -käyttöjärjestelmä, tai uudempi (OS 9 parhaimpiin tuloksiin). Gyroskooppi vaaditaan. Tämä toiminto ei toimi iPod -laitteilla.

Kuulokkeita suositellaan. Rajoittamatonta tiedonsiirtoa tai Wi-Fi-yhteyttä suositellaan toiminnon tarvitsemien tietojen lataamiseen.