• Android (Google Play)
  • iOS

Kuinka käytän Voimakoulu -ominaisuutta?

posted on 2016/02/05

Opi käyttämään valomiekkaa kuin jedi Force Trainerin avulla.

STAR WARS App - Force Trainer

Laitteesi on valomiekkasi. Opastus opettaa sinut torjumaan harjoitusdroidin laukauksia.

Keskeytä koulutus milloin tahansa napauttamalla ruutua.

Sinun on onnistuttava joka tasolla, jotta voit edetä, mutta voit halutessasi yrittää aiempia tasoja uudelleen tasovalikon kautta.

Koulutus muuttuu haastavammaksi, mitä pidemmälle etenet. Helpommilla tasoilla saat visuaalisia vihjeitä ja äänivihjeitä, mutta kun etenet, sinut haastetaan pelaamaan sokkona, jolloin joudut luottamaan vain ääneen (ja Voimaan), jotta voit ennakoida laukausten suunnan ja torjua ne.