Disney Chat

End Chat

Disney Infinity

  • Console
  • PC

Miten lisään toisen pelaajan?

posted on 2016/03/23


PlayStation Logo PlayStation 3

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa PS-näppäintä.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-näppäintä.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!
 
 

Xbox Logo Xbox 360
 
1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa Xbox-opaspainiketta.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-painiketta.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!
  
 

 Nintendo Logo Wii U
 
1. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
2. Paina pluspainiketta.
3. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!


 

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä