Disney Chat

End Chat

Disney Infinity (2.0 Edition)

  • Console
  • Steam

Onko Disney Infinity 2.0: Play without Limitsiä käytettävissä Wii?

posted on 2015/01/07


Disney Infinity 2.0: Play without Limitsiä ei ole julkaistu Wii-konsolille. Päätös oli vaikea, mutta pitkällisen harkinnan päätteeksi valitsimme alustat, jotka tukevat pelin ominaisuuksia ja laatuvaatimuksiamme.

Katsomme, että omistautuneet fanimme ympäri maailmaa ansaitsevat parhaan mahdollisen Disney Infinity -kokemuksen, jonka nykyinen teknologia pystyy tarjoamaan, ja olemme innoissamme kaikista uskomattomista maailmoista, jotka olette rakentaneet tätä uutta teknologiaa hyödyntämällä!

 
Jack Sparrow The Incredibles

Muistathan, että Wii-version Disney Infinity -voimalevyt ja -hahmot ovat yhteensopivia muiden alustojen kanssa Disney Infinity 2.0: Play without Limitsissä!

Jos olet ostanut Disney Infinity 2.0: Play without Limitsin Xbox 360-, Xbox One-, PlayStation 3-, PlayStation 4- tai Wii U -konsolille, sinun ei tarvitse kuin asettaa Disney Infinity -voimalevyt tai -hahmot alustalle luodaksesi upeita yhdistelmiä ja avataksesi uskomattomia hahmoja!

Muista, että Disney Originals -hahmoja voi käyttää vain Disney Infinity 2.0: Play without Limitsin lelulaatikossa.

 
Infinity Characters

Lisätietoja saat vilkaisemalla Disney Infinity 2.0: Play without Limitsin yhteensopivuustaulukkoa.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä

We recommend contacting us by

Email

Other ways to contact

Logo

Chat

Logo

Call Me Now

Logo

Free Phone

You can call us, or start a live chat, from 9am-9pm, 7 days a week. Or drop us an email and we’ll get back to you as soon as we can!