Disney Chat

End Chat

Disney Infinity

  • Console
  • PC

Kuinka aloitan Disney Infinity -pelin pelaamisen konsolillani?

posted on 2014/08/01


 


Mikä on Disney Infinity?
Disney Infinity herättää henkiin täysin uuden maailman, jossa pelaajilla on ennennäkemätön vapaus ja rajaton tilaisuus luoda uusia rakastettujen Disney-hahmojen tähdittämiä tarinoita ja pelikokemuksia. Voit pelata konsolillasi Disney-peliseteissä tai luoda oman maailmasi Disney-lelulaatikossa. Lelulaatikossasi voit pelata verkkomaailmassa ja tablet-laitteen avulla.

toppi


Käynnistin juuri Disney Infinityn ensimmäistä kertaa. Ruudun keskellä näkyy hehkuva kipinä. Mitä teen seuraavaksi?
Kuten kertoja sanoo: "Jokainen suuri idea alkaa mielikuvituksen kipinästä...". Liikuta hehkuvaa kipinää ruudulla näkyvien ohjainohjeiden avulla ympäri tähtitaivasta ja kosketa sinisiä kipinöitä saadaksesi hehkuvan kipinän kasvamaan. "Kun sitä hoivataan", kertoja jatkaa "ja tuetaan seikkailunhalulla, se alkaa kasvaa...". Hehkuva kipinä singahtaa läpi avaruuden kunnes se törmää ja räjähtää väreiksi. Liikuta hehkuvaa kipinää eteenpäin valaistaksesi maailmaa. Suuntaa kohti leijuvaa portaikkoa, joka johtaa rautaportille. Matto suoristuu ja johtaa Noidan oppipoikana toimivan Mikin luokse. Suorita opastus loppuun seuraamalla hänen ohjeitaan.

toppi


Lelulaatikosta siirtyminen pelisettiin.
Siirry lelulaatikosta pelisettiin pysäyttämällä peli ja valitsemalla Quit pysätysvalikosta. Vahvista valinta painamalla Yes ja saavut Disney Infinityn päävalikkoon. Sieltä voit valita pelisetin, jossa haluat pelata. Varmista, että olet asettanut pelisettiosan Disney Infinity -alustalle ja että sinulla on yhteensopiva hahmo (esim. Salama McQueen ja Autot-pelisettiosa).
 
HUOM: Jos olet jo aiemmin tallentanut pelisettipelin, voit mennä punaiselle (Travel) alustalle Disney Infinity -keskuksessa (tai pysäyttämällä pelin ja valitsemalla Travel (matkusta). Travel-valikossa valitse Load ja sen jälkeen pelisetti, jossa haluat pelata.

toppi


Wii-verkkomoninpeli
Wii-alustan tilarajoituksista johtuen jouduimme tekemään joitain päätöksiä pelin suunnittelun suhteen. Moninpelissä päätimme keskittyä Pelisettien sijasta Lelulaatikkoon, koska halusimme antaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden rakentaa erilaisia pelikokemuksia yhdessä muiden kanssa.

toppi


Miten lunastan koodin?
Lunastaaksesi Disney Infinity -verkkokoodin, sinun täytyy vain seurata näitä yksinkertaisia askelia:
1. Kirjaudu sisään Disney Infinity -tiliisi osoitteessa infinity.disney.com/fl
2. Syötä koodisi lunastuskenttään
3. Napsauta Lähetä

toppi

 
Miksi en voi pelata kaikilla hahmoillani peliseteissä?
 
Pelisetit ovat tiettyjä Disney-maailmoja. Jotta voimme pitää vieraamme uppoutuneena näihin ympäristöihin, emme voi sallia hahmoja muista maailmoista. Voit kuitenkin yhdistellä kaikkia Disney-hahmojasi ja luoda oman maailmasi omassa Lelulaatikossasi.

toppi

 
Kipinöitä, tähtiä ja pyöräytyksiä!
 
Kipinöiden kerääminen pelisetissä auttaa sinua korottamaan hahmosi tasoa! Tehtävien tekeminen nettoaa sinulle myös tähtiä. Tähtiä keräämällä saat pyöräytyksiä. Voit käyttää ansaitut pyöräytykset Lelulaatikon holvissa ja kerätä lisää leluja!

toppi

 
Eroaako peli eri alustoilla?
 
Xbox 360-, PlayStation 3- ja Wii U -konsolien versiot tarjoavat hyvin samanlaisen pelikokemuksen näille alustoille ominaisia ohjaimia ja mekaniikkoja lukuun ottamatta.
 
Pelin Wii-versio eroaa hieman muista versioista. Pelin Wii-versiossa pelaajat voivat pelata Lelulaatikossa jaetulla ruudulla, mutta Pelisetit ovat pelattavissa vain yksinpelinä.
 
Pelin 3DS-versio ei sisällä Lelulaatikko-tilaa, ja se on kokonaisuudessaan täysin erilainen peli. Pelin 3DS-versiossa voit kilpailla omalla Lelulaatikko-pelilaudalla! Kokeile taitojasi yli 50 minipelissä.
 
Verkko- ja mobiiliominaisuudet koskevat ainoastaan Lelulaatikon osioita tai peliä.

toppi

 
Millä tavalla Sankareiden sali muuttuu?
 
Useammilla Disney-hahmoilla pelaaminen, hahmojen tason kasvattaminen, voimalevyjen käyttäminen ja tähtien ansaitseminen saa sinun Sankareiden salin kasvamaan ja muuttumaan!

toppi

 
Miten pelin 3DS-versio eroaa muista versioista?
 
Pelin 3DS-versio tarjoaa täysin erilaisen ja jännittävän kokemuksen kuin Disney Infinity, mutta käyttää silti samoja Disney-hahmoja ja voimalevyjä.
 
Pelin 3DS-versiossa voit kilpailla omalla Lelulaatikko-pelilaudalla! Kisaa, hypi, kiipeä tai ammu - kokeile taitojasi yli 50 minipelissä!

toppi

 
Kuinka kauan pelisettien läpipelaaminen kestää?
 
Useimmat pelaajat pelaavat kunkin Disney Infinity -pelisetin läpi 6–10 tunnissa, ja Lelulaatikon avulla pelattavuutta riittää rajattomaksi aikaa!

toppi

 
Miksi minun kannattaa yhdistää konsolitunnukseni Disney ID:hin?
 
Kun konsolitunnuksesi on yhdistetty Disney ID:hin, voit yhdistää ja käyttää verkko-ominaisuuksia. Tämän avulla voit lähettää Lelulaatikkosi muiden pelattavaksi sekä voit ladata muiden Lelulaatikkoja tutkittavaksi. Tämän avulla voit myös siirtää Lelulaatikkosi muille alustoille.

toppi

 
Mitä tarkoittavat  "omaksi ottaminen " ja  "vieras "?
 
Jos otat Disney Infinity -hahmon omaksi, hahmo yhdistetään profiiliisi ja voit seurata siihen liittyviä tilastoja. Pelatessasi vieraana voit kasvattaa hahmon tasoa, mutta et voi yhdistää sitä profiiliisi etkä seurata hahmoon liittyviä tilastoja. Hyväksymällä hahmon omistajuuden käyttäjä ottaa hahmon omakseen. Hahmon kokemustaso nollautuu, jonka jälkeen voit kasvattaa hahmon tasoa ja seurata tilastoja. Vieraana pelaaminen ei kartuta Sankareiden salia, saavutuksia eikä trophyja.

Esimerkki: Jos hyväksyt hahmon omistajuuden ja viet hahmon ystäväsi kotiin, ystäväsi voi pelata hahmolla vieraana ja kasvattaa sen tasoa. Kun viet hahmon takaisin konsolillesi, säilyttää se kaikki saadut tasot. Jos ystäväsi on hyväksynyt hahmon omistajuuden, hahmon kokemustaso nollautuu, mutta et menetä etenemistietoja, kun viet hahmon takaisin konsolillesi. Ottamalla hahmon omistajuuden takaisin voit jatkaa viimeksi tallentamastasi tasosta.

toppi

 
Jos ystäväni ottaa omakseen yhden hahmoistani, menettääkö hahmo etenemistiedot?
 
Kaikki etenemistiedot ovat siitä huolimatta tallennettu paikalliselle laitteelle. Jos ystäväsi antaa hahmosi takaisin, se tunnistaa edellisen kokemustasosi.

toppi

 
Mitä jos kadotan/rikon hahmoni? Menetänkö etenemistiedot?
 
Et. Etenemistiedot ovat tallennettu paikalliselle laitteelle.

toppi

 
Jos ostan hahmon erikseen, voinko käyttää sitä ystäväni pelissä, vaikka minulla ei ole aloituspakettia?
 
Kyllä! Jos ystävälläsi on aloituspaketti, voit pelata heidän laitteella.

toppi

 
Voinko pelata konsolien välillä? Voinko esim. pelata Xbox 360® -verkossa samalla kun ystäväni on PlayStation®3-verkossa?
 
Et. Voit kuitenkin pelata ystävien kanssa, joilla on sama konsoli/viihdejärjestelmä. Voit esim. pelata Xbox 360® -verkossa ystävän kanssa, joka on samassa verkossa. Voit myös viedä hahmosi ystäväsi kotiin ja pelata siellä.

toppi

 
Ovatko jotkut hahmot harvinaisempia kuin toiset?
 
Suurin osa perushahmoista on saatavilla tasapuolisesti. On kuitenkin olemassa tiettyjä hahmoja, jotka ovat yksinomaan tarjolla Toys R Us -kaupassa.

toppi

 
Ovatko jotkut voimalevyt harvinaisempia kuin toiset?
 
Kyllä, jotkut voimalevyt ovat harvinaisempia.

toppi

 

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä