• Console
  • PC

Kuinka asennan hahmot ja alustan?

posted on 2014/07/28

Disney Infinity

Miten asennan alustan?

1. Kun tuote on poistettu pakkauksesta, aseta Disney Infinity -alusta tasaiselle, turvalliselle ja vakaalle pinnalle lähelle konsolia.

a. Disney Infinity -hahmo ja/tai voimalevyasema
b. Disney Infinity -hahmo ja/tai voimalevyasema
c. Disney Infinity -pelisettiosa ja/tai voimalevyasema

2. Kytke Disney Infinity -alustan USB-kaapeli Disney Infinity -alustasta konsolin etuosassa vapaana olevaan USB-liitäntään.

3. Paina Xbox 360® -konsolin etuosassa olevaa virtanäppäintä kytkeäksesi konsolin virran PÄÄLLE. Virran päällekytkeminen käynnistää myös Disney Infinity -alustan.

4. Aloita peli asettamalla Disney Infinity -pelilevy konsolin sisään.

Miten käytän Disney Infinity -alustaa?

Pelin aloituksen jälkeen pelaajaa pyydetään asettamaan Disney Infinity -hahmo alustaan. Varmista, että Disney Infinity -hahmo asetetaan yhdelle alustan kahdesta pyöreästä asemasta (katso A tai B). Disney Infinity -pelisettiosa on asetettava kuusikulmaiseen C-asemaan.