• Console
  • Steam

PlayStation 3 – Tallennettujen pelitietojen poistaminen

posted on 2015/08/31

Jos olet kokeillut tyhjentää PlayStation 3:n välimuistin ja törmäät edelleen ongelmiin pelin käynnistysvaiheessa, kokeile poistaa tallennettuja pelitietoja. Tallennettujen pelitietojen poistaminen poistaa pelin etenemistiedot. Tätä voidaan tarvita viimeisenä keinona käynnistysongelmien korjaamiseksi. Kun olet poistanut peliin liittyvät tiedostot, peli alkaa alusta.

Seuraa seuraavia alla olevia ohjeita poistaaksesi Disney Infinity 3.0:n tallennetut pelitiedot:

1. Avaa Valikko ja vieritä kohtaan Peli.
2. Vieritä kohtaan Tiedon tallennustyökalu.
3. Valitse Disney Infinity ja paina KOLMIO-näppäintä.
4. Valitse Poista asetusvalikosta.