Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Apurit: Viljely ja ruokinta

posted on 2015/08/27


Kun olet suorittanut Kasvisuunnitelmia-opastuksen, apurisi pystyy istuttamaan viljelykasveja ja hankkimaan ruokaa korjaamalla sadon.

Mene ensin Apurin (vihreä) portaaliin lelulaatikon hubissa. Kävele tiiliskivitietä pitkin vihreään, hohtavaan porttioveen. Valitse Kasvisuunnitelmia päästäksesi lelulaatikkofarmille.


Viljely
Sinun on varustettava apurisi työkalulla istuttaaksesi kasveja. Siirry Varustajaan ja avaa Varuste-alavalikko. Siirry Työkalut ja aseet -luokkaan, vieritä sivun poikki ja valitse kuokka. Poistu Varustajasta ja siirry omistamallesi viljelysmaalle. Laita apurisi istuttamaan kasveja valitsemalla Työstä maata. Sadon kasvu voi viedä hetken. Voit myös laittaa useamman apurin työstämään maata samaan aikaan. Kun apurisi työskentelevät, voit matkustaa Lelulaatikon hubiin ja palata myöhemmin katsomaan, mitä apurisi ovat kasvattaneet.

Ruoan lisäksi viljelysmaalla kasvaa myös kukkia ja rikkaruohoja. Kukista saa kipinöitä, ja rikkaruohot täytyy kitkeä. Voit kitkeä rikkaruohot hyökkäyksillä.

Joistakin kasveista voi saada erikoisesineitä, kuten farmihatun tai edistyneen kuokan. Kun varustat apurisi farmihatulla, hän voi kasvattaa tietynlaista ruokaa. Esimerkiksi tomaattifarmihatulla kasvatat enemmän tomaatteja. Edistyneet kuokat auttavat istuttamaan enemmän ruokaa.

Jos tarvitset lisää tilaa kasvien istuttamiseen, voit aina ostaa lisää viljelysmaata. Seiso tyhjän viljelysmaan keskellä ostaaksesi sen.

Ruokkiminen
Apurit vaativat hoivaa ja ruokaa; he kertovat yleensä nälästään ruudulle ilmestyvässä viestissä. Syötä apuri avaamalla Ruoka-alivalikko. Vieritä ruoan kohdalle, jonka haluat antaa apurillesi, ja vahvista valinta. Apurin ruokinta kasvattaa tämän taitotasoja ja saa hänet kylläiseksi. Esimerkiksi tomaatit kasvattavat apurin Hyökkäys-taitotasoa.

Alla on mainittu muutama kasvi, jota voit kasvattaa, sekä niistä saatavat taitolisät:

    Maissi – Energia
    Hedelmäkarkki – Energia
    Porkkanat – Onni
    Pizza – Onni
    Auringonkukan siemenet – Työkalut
    Churro – Työkalut
    Roopen suklaakolikko – Energia ja onni
    Tikkari - Sydän ja työkalut
    Salaatti – Sydän
    Vihreä hyytelö - Sydän
    Tomaatti - Hyökkäys
    Hattara - Hyökkäys

HUOM: Lelulaatikkotasoissa olevat laatikot voivat pitää sisällään myös ruokaa.
 

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä