• Console
  • PC

Virhe: "Hups! Tilisi kaipaa toimenpiteitä"

posted on 2014/08/20

Yritettäessä kirjautua Disneyn tai Disneyn yhteistyökumppanin sivustolle seuraava virheilmoitus ilmestyy:

"Hups! Tilisi kaipaa toimenpiteitä"

Tämä virheilmoitus ilmestyy, kun Disneyn tai Disneyn yhteistyökumppanin sivulle yritetään kirjautua käyttämällä sähköpostiosoitetta johon on liitettynä useita tilejä, mutta joista yhtäkään ei ole määritetty päätiliksi. Jokin sähköpostitilille rekisteröidyistä tileistä on nimettävä päätiliksi.

HUOM: Muutkin Disney-tilit jäävät käyttöön, mutta vain nimettyä tiliä pidetään päätilinä.

Ongelman ratkaisemiseksi:
1. Siirry hallinnoimaan tiliäsi napsauttamalla virheilmoituksen alla olevaa linkkiä.
2. Anna rekisteröitävä sähköpostiosoite ja valitse Jatka.
3. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköpostiviesti, jossa opastetaan osoitteeseen liittyvien tilien hallinnoinnissa.
4. Avaa sähköpostiviesti ja napsauta Disney-tilin tuen linkkiä.
5. Aukeavasta ikkunasta voit tarkastella sähköpostiosoitteeseesi liitettyjä Disney-tilejä.
6. Aseta haluamasi tili päätiliksi.
7. Nyt sinun pitäisi voida kirjautua Disney Infinity -sivustolle tai mille tahansa muulle Disneyn yhteistyökumppanin sivustolle.