Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Do characters have different combos/abilities inside of Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/03/15


Kolmen iskun yhdistelmä

Jokaisella hahmolla on ensisijaisena hyökkäyksenä kolmen iskun yhdistelmä. Onnistuneen osuman jälkeen jokaisen hahmon yhdistelmä tuuppaa kohteen taaksepäin (ks. alta Tuuppaus) Yhdistelmän kolmas isku synnyttää osuessaan violetteja kipinöitä.

Tuuppaus

Kolmen iskun yhdistelmän viimeinen isku lennättää kohteen taaksepäin.

Ryntäyshyökkäys

Ryntäyshyökkäyksen voi tehdä pitämällä hyökkäyspainiketta painettuna. Ryntäyshyökkäyksillä on erikoisominaisuuksia tai ne voivat tehdä lisävahinkoa. Iron Manin ryntäyshyökkäys on hänen rinnassaan olevasta arc-reaktorista ammuttava säde, ja Captain American ryntäyshyökkäys on kilpi-isku, joka tuuppaa vastustajan taaksepäin.

Nousuhyökkäys

Nousuhyökkäyksen voi tehdä napauttamalla hyökkäyspainiketta samalla kun hahmosi nousee maasta tuuppaushyökkäyksen jälkeen. Hyökkäyksillä ei ole vaikutusta nousuhyökkäyksiin, mutta torjuttuna tai hyökkäyksen mennessä ohi se on helposti rangaistavissa.

Väistö

Kaikki hahmot voivat väistää neljään suuntaan, kun puolustuspainiketta napautetaan liikkumisen aikana. Väistön aikana hahmot ovat haavoittumattomia lyhyen ajan.

Hyppy

Kaikki hahmot voivat hypätä napauttamalla hyppypainiketta.

Superhyppy/lento

Jotkut hahmot voivat tehdä superhypyn tai leijua pitämällä A-painiketta pohjassa maan päällä. Jos hahmo ei pysty superhyppäämään tai leijumaan, se hyppää normaalisti.

Lentäminen/seittisingahtelu

Jotkin hahmot voivat A-painiketta pohjassa pitämällä tehdä erityisen hyppytoiminnon. Esimerkiksi Thor pystyy leijumaan taistelukentän yläpuolella, ja Spider-Man kykenee singahtamaan seittien avulla toiselle alueelle.

Pikainen palautuminen

Kaikki hahmot voivat palautua iskusta ilmassa napauttamalla iskun jälkeen välittömästi hyppypainiketta.

Vaihtoehtoinen hyökkäys

Vaihtoehtoisen hyökkäyksen voi suorittaa painamalla oikeaa liipaisinta, ja ne ovat yleensä pitkän matkan hyökkäyksiä.  Vaihtoehtoiset hyökkäykset ovat omiaan vastustajan paiskaamiseen maahan ilmasta, sillä hahmot eivät kykene torjumaan ilmassa.

Vaihtoehtoinen ryntäyshyökkäys

Joillakin hahmoilla on vaihtoehtoinen ryntäyshyökkäys (esim. pohjassa pidettynä), jolla on erityisominaisuuksia. Esimerkiksi Captain America voi tainnuttaa vastustajan heittämällä kilvellään.

Erikoishyökkäys

Kun hahmon erikoismittari on täynnä, tee erikoishyökkäys painamalla oikeaa bumper-painiketta. Erikoishyökkäykset tekevät paljon vahinkoa mutta kuluttavat koko erikoismittarin. Erikoishyökkäykset tehdään pääosin maassa, mutta joiden hahmojen erikoishyökkäyksen voi tehdä myös ilmassa.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä