Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Mikä on apuri?

posted on 2015/08/27


Apuri on kaupunkilaishahmo, joka liittyy seuraasi lelulaatikossa ja Toy Box Takeover -lisäpelissä. He auttavat sinua taisteluissa, rakentamisessa, viljelyssä ja muissa tehtävissä. Voit avata apureita
  • suorittamalla apuriopastuksia
  • suorittamalla tehtäviä Toy Box Takeoverissa
  • suorittamalla tehtäviä INteriööreissä
  • joiltakin lelulaatikon ja Toy Box Takeoverin hubien alueilta.
Miten voin piilottaa apurini?
Mene Varustajalle (tai valitse taukovalikosta Apurit) ja valitse "Poista maailmasta"

Apuriopastukset
  1. Apurin lähtöruutu: Opi kaikki apureista tällä pikakurssilla. Opi kaikki tarpeellinen apurin asettamisesta maailmaan ja varustamisesta työkaluilla. Näiden oppien avulla saat apurisi menestymään.
  2. Kasvisuunnitelmia: Opeta apurisi viljelemään ja korjaamaan satoa viljelysmailla. "Tämä farmi on kokonaan sinun! Anna mennä, istuta kasveja!" Lelulaatikkofarmilla voit kasvattaa ruokaa apureillesi. Varusta apurisi työkalulla istuttaaksesi kasveja. Siirry Varustajaan ja avaa Varuste-alavalikko.
  3. Upeasti suunnitellut: Anna Disneyn huippusuunnittelijan opettaa sinulle, miten voit löytää apureille tarvittavat työkalut upeiden muokkausten luomiseen lelulaatikkomaailmoissa.
  4. Uskomaton aarrejahti: Matkusta labyrintin läpi apurisi kanssa ja kerää matkalla aarteita. Vaikka apurisi on hyvä liittolainen taisteluissa suurimman osan ajasta, he eivät aina ole kovin ketteriä. Pidä silmät auki labyrinteissa piilevien vaarojen varalta, ja heitä tai kanna apurisi turvaan.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä