• Android (Google Play)
  • iOS

Mikä äänipöytä on?

posted on 2015/07/08

Etsi ja toista klassisia Star Wars™ -lainauksia ja äänitehosteita Sound Boardissa...

STAR WARS App - Sound Board

Siirry Klassiset lainaukset -alueelle, niin voit selata tuttuja elokuvalainauksia sekä alkuperäisestä trilogiasta että esiosaepisodeista.

Siirry Äänitehosteet -alueelle, niin voit selata tuttuja ääniä ja tehosteita.

Tallenna suosikkisi
Pidä ääntä pohjassa ja vedä se Suosikit -painikkeen päälle...

STAR WARS App - Touch, drag and drop

...niin saat kerättyä kaikki suosikkiäänesi samaan paikkaan!

STAR WARS App - Favorites section