• Console
  • PC

Mitkä hahmot ovat tällä hetkellä saatavilla Disney Infinityssä?

posted on 2015/01/09

Vilkaise kaikki Disney Infinityssä ja Disney Infinity 2.0:ssa saatavilla olevat hahmot Infinity-hahmosivulta!

Infinity Figures

Ovat jotkin hahmot tai voimalevyt harvinaisempia kuin muut?

Useimmat yleiset hahmot ovat yhtä helposti saatavilla. On kuitenkin olemassa tiettyjä Infinity-hahmoja, jotka ovat saatavilla ainoastaan Toys R Us -lelukaupasta.

Jotkut voimalevyt ovat harvinaisempia.

Menetänkö etenemistietoni, jos hahmoni menee rikki?

Ei hätää. Etenemistiedot tallennetaan paikalliselle laitteelle!