• Console
  • Steam

Miksi en pysty lisäämään toista pelaajaa pelatessani Disney Infinity 2.0:aa Xbox One -järjestelmällä?

posted on 2015/04/06

Kun haluat lisätä toisen pelaajan pelatessasi Disney Infinity 2.0:aa Xbox One -järjestelmällä, varmista, että toisen ohjaimen käytössä on toinen profiili. Toisen pelaajan lisääminen yhteen profiiliin ei onnistu.

Seuraa seuraavia alla olevia ohjeita luodaksesi toisen profiilin Xbox One -järjestelmään:

1. Napsauta aloitusnäytön vasemmassa ylänurkassa olevaa palkkia. Jos joku on jo kirjautunut sisään, hänen profiilikuvansa näkyy tässä.
2. Valitse "Lisää uusi".
3. Kirjaudu sisään Microsoft-tilisi tunnuksilla (sähköpostiosoite, jonka loppuosa on joko @hotmail.com tai @outlook.com).
4. Toimi ohjeiden mukaan suorittaaksesi tilin asetuksen loppuun.

Jaetussa ruututilassa pelaamisesta saat lisätietoa lukemalla "Miten lisään toisen pelaajan Disney Infinity 2.0:ssa?" -aiheohjeen.