• Console
  • Steam

Voinko yhä ostaa Disney Infinityn verkosta tai liikkeestä?

posted on 2016/07/29

Hienoja muistoja ja seikkailuja tarjonneet Disney Infinityn PC-, Apple TV-, iOS-, Android Google Play- ja Amazon-versiot poistuivat verkkokaupoista 30. syyskuuta 2016.

Disney Infinityn konsoliversiot ja Windows-kaupasta ladattavat versiot ovat edelleen saatavilla, mutta kaikki verkkopalvelut lakkautetaan 3. maaliskuuta 2017. Voit kuitenkin jatkaa tutkimista, seikkailuja ja luomista Disney Infinityn konsoliversioilla ilman verkkopalveluja.

Kysy Disney Infinity -tuotteiden saatavuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi.