• Console
  • Steam

Miten lisään toisen pelaajan Disney Infinity 2.0: Play without Limitsissä?

posted on 2016/03/22

Disney Infinity 2.0 tukee kahden pelaajan jaettua ruututilaa. Toinen pelaaja voi liittyä peliin ja ohjata toista hahmoa (Disney Infinity -alustan B-asemassa [pyöreä] olevaa hahmoa).

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa PS-näppäintä.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-näppäintä.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

PlayStation Logo PlayStation 4

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa PS-näppäintä.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina OPTIONS-näppäintä.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

Xbox Logo Xbox 360

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa Xbox-opaspainiketta.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-painiketta.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

Xbox Logo Xbox One

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa Xbox-opaspainiketta.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina Valikkopainiketta.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!
1. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
2. Paina pluspainiketta.
3. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

Lue "Miten verkkopelaaminen toimii?" -kohta saadaksesi lisätietoja verkkomoninpelaamisesta.