Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

• Console

Over Disney Infinity (editie 2.0) voor PS Vita

posted on 2015/05/08

Verken de werelden van Marvel's Spider-Man, The Avengers, en Guardians of the Galaxy in Disney Infinity (editie 2.0) voor PS Vita! Speel als Black Suit Spider-Man, Iron Man, Loki, Star-Lord, en meer en ontdek je innerlijke superheld (of schurk)!

Originele releasedatum: 9 Mai 2015

Werkt deze game op mijn apparaat?
Klik op het platform van je apparaat voor de eisen:

PS Vita
PS Vita

Spelmogelijkheden

• Verken spannende nieuwe Marvel-werelden en personages!
  • Creëer je eigen werelden in de Toy Box met het nieuwe creatiehulpmiddel
  • Speel de geheel nieuwe Toy Box-games!
  • Breng je originele Disney Original-personages naar de Toy Box