• Console
  • Steam

Over Disney Infinity 3.0 Edition

posted on 2016/03/23

Oneindige mogelijkheden staan je te wachten in Disney Infinity 3.0! Disney Infinity slaat de handen ineen met STAR WARS™ en Disney*Pixar's Binnenstebuiten voor twee spannende en creatieve Play Sets - en er is meer onderweg! Gebruik als Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan Kenobi, Yoda en Darth Maul de Force™ en lichtzwaarden™ in epische gevechten in de STAR WARS™ Twilight of the Republic Play Set. Help Plezier, Woede en de rest van Riley's emoties om moerasmonsters en andere wezens te verslaan in Verbeeldingsland in de Disney*Pixar Binnenstebuiten Play Set! Laat je fantasie de vrije loop in de Disney Infinity 3.0 Toy Box, met onder andere spannende nieuwe functies, zoals sidekicks en landbouw!

Twilight of the Republic gameplay Twilight of the Republic gameplay

Spelmogelijkheden

• Twee nieuwe Play Sets beschikbaar bij release –  Star Wars™: Twilight of the Republic en Disney*Pixar Binnenstebuiten!
  • Nieuwe Spelfiguren, waaronder Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Plezier, Woede en meer!
  • Splinternieuwe Toy Box-functies, waaronder sidekicks, landbouw, Disney Infinity El Captain Theater, Flynn's Arcade en meer!!

Originele releasedatum: 30 augustus 2015

Xbox 360 Logo
Xbox One Logo
PS3 LogoPS4 LogoWii U Logo
Xbox 360
Xbox One
PlayStation 3PlayStation 4Wii U

DISCLAIMER: volgens het beleid van Disney Mobile Support helpen wij niet bij problemen met apparaten die zijn gemodificeerd of aangepast (een "root", "jailbreak" etc.) en niet de OEM-specificaties volgen, of bij software die is aangepast, is geflasht of verder is aangepast dan de gereguleerde software van de ontwikkelaar. Hoewel sommige producten werken op aangepaste hardware en software, kunnen we alleen technische ondersteuning bieden voor officiële versies van hardware en software, gezien de grote hoeveelheid mogelijke aanpassingen is en gezien er mogelijk risico's aan verbonden zijn.