Inside Out Thought Bubbles

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • Facebook Gameroom
  • PC
  • Windows Phone 8
  • iOS

Over Inside Out Thought Bubbles

posted on 2015/12/17

Disney Mobile Games brengt je deze unieke bubbleshooter, gebaseerd op de nieuwste Disney•Pixar-film Binnenstebuiten! Deze game is van de hand van de makers van Frozen Free Fall en Where’s My Water?

Opgroeien kan lastig zijn, en dat geldt ook voor Riley. Net zoals wij wordt Riley gestuurd door haar Emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De Emoties wonen in Hoofdkwartier, het commandocentrum in Riley's hoofd, waar ze haar helpen het dagelijkse leven te overleven. Ga samen met Riley's Emoties op reis om Herinneringsbollen te combineren en te sorteren. Reis door unieke locaties gebaseerd op de film: Familie-eiland, DroomProducties, Verbeeldingland en veel meer. Speel deze bubbleshooter die het puzzelgenre binnenstebuiten keert!

Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles

Originele releasedatum: Juni 18, 2015

Huidige update-versie: 1.7

Werkt deze game op mijn apparaat?
Klik op het platform van je apparaat voor de eisen:

AndroidApple IconWindows 8Windows 8
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8

DISCLAIMER: volgens het beleid van Disney Mobile Support helpen wij niet bij problemen met apparaten die zijn gemodificeerd of aangepast (een "root", "jailbreak" etc.) en niet de OEM-specificaties volgen, of bij software die is aangepast, is geflasht of verder is aangepast dan de gereguleerde software van de ontwikkelaar. Hoewel sommige producten werken op aangepaste hardware en software, kunnen we alleen technische ondersteuning bieden voor officiële versies van hardware en software, gezien de grote hoeveelheid mogelijke aanpassingen is en gezien er mogelijk risico's aan verbonden zijn.

Spelmogelijkheden

• SCHIET EN COMBINEER Herinneringsbollen voor elke Emotie
  • UNLOCK personages tijdens het verkennen van 125 levels, elk met een spannende nieuwe puzzel
  • ONTKETEN POWER-UPS die uniek zijn voor elke Emotie: maak een zonnestraal met Plezier, laat het regenen met Verdriet en ontsteek een vuurbal met Woede!
  • DAAG jezelf uit met 4 verschillende soorten games
  • OVERWIN obstakels zoals Hersenbevriezers (Brain Freezes) en SPRING VOORUIT met boosters zoals Hersenstormen (Brain Storms)
  • KOM MEER TE WETEN OVER de wereld van de film dankzij fantastische 3D-animaties en speel onder begeleiding van de stemmen uit de Engelstalige versie van de film!

Nuttige links

Vereisten voor Android-apparaten
Als je Android-apparaat aan de eisen voldoet, zou je apparaat het spel moeten kunnen spelen zonder problemen:

• Android OS 4.0 en hoger

bovenkant van de pagina

Vereisten voor iOS-apparaten
Als je iOS-apparaat aan de eisen voldoet, zou je apparaat het spel moeten kunnen spelen zonder problemen:

• iPhone 4s en hoger, iPod touch 4G en hoger, iPad 2 en hoger (inclusief iPad mini)
  • iOS 7.0 of hoger

bovenkant van de pagina

Vereisten voor Windows Phone 8
Als je Windows Phone 8 aan de eisen voldoet, zou je apparaat het spel moeten kunnen spelen zonder problemen:

• Windows Phone 8
  • media afspelen
  • datadiensten
  • bewegings- en richtingssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

bovenkant van de pagina

Vereisten voor Windows 8
Als je Windows 8-apparaat aan de eisen voldoet, zou je apparaat het spel moeten kunnen spelen zonder problemen:

• Windows 8
  • Ondersteunde processors: x86, x64, ARM