• Android (Google Play)
  • iOS

Over STAR WARS™ App

posted on 2015/12/03

De Star Wars-app is je officiële mobiele verbinding met een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Via de dynamische interface van de Star Wars-app duik je in brekend nieuws, rijke media, sociale updates, speciale evenementen en interactieve functies.

Originele releasedatum:
July 8, 2015

Huidige update-versie: Version 1.6 (Android: Version 1.6.0.301)

Werkt deze game op mijn apparaat?
Klik op het platform van je apparaat voor de eisen:

AndroidApple Icon
AndroidiOS

Een hoofdtelefoon wordt aangeraden, met name voor Force Trainer.

DISCLAIMER: volgens het beleid van Disney Mobile Support helpen wij niet bij problemen met apparaten die zijn gemodificeerd of aangepast (een "root", "jailbreak" etc.) en niet de OEM-specificaties volgen, of bij software die is aangepast, is geflasht of verder is aangepast dan de gereguleerde software van de ontwikkelaar. Hoewel sommige producten werken op aangepaste hardware en software, kunnen we alleen technische ondersteuning bieden voor officiële versies van hardware en software, gezien de grote hoeveelheid mogelijke aanpassingen is en gezien er mogelijk risico's aan verbonden zijn.

Spelmogelijkheden

• Krijg direct bericht van grote aankondigingen, inclusief nieuwe trailers en filmnieuws
  • Geef de interface van je app het thema van de lichte kant, duistere kant of droids - elk met hun eigen ontwerpen, geluiden en animaties
  • Ontgrendel 3D-personages uit Star Wars: The Force Awakens met de speciale Augmented Reality-camerafunctie
  • Maak en deel een Star Wars-"selfie" in diverse iconische kostuums en omgevingen, inclusief Jedi, Prinses Leia (met knotjes), een in carboniet bevroren Han Solo en meer
  • Ontvang weerberichten en vijfdaagse voorspellingen in Star Wars-thema, met originele art van beroemde planeten en locaties, inclusief diepte-effect
  • Zwaai met een lichtzwaard en bewijs je kunnen tegenover een trainingsrobot, net als in Star Wars: A New Hope
  • Deel emoji's en geanimeerde GIF's met vrienden en familie
  • Ontdek leuke 'achter de schermen'-feitjes met This Day In Star Wars History
  • Speel klassieke geluidsclips en -effecten van je favoriete Star Wars-personages, -wezens, -wapens, -voertuigen en -scènes
  • Ontvang het heetste nieuws met de snapshot-nieuwsticker
  • Tel af naar grote releases als Star Wars: The Force Awakens met een altijd lopende timer
  • Meld je aan voor een Star Wars ID en sluit je aan bij de groeiende fangemeenschap van Star Wars; kies een avatar, creëer je eigen schermnaam en maak een verbonden profiel aan
  • Lees officieel Star Wars-nieuws en blogs van StarWars.com, plus app-exclusieve content, inclusief nieuws over Star Wars: The Force Awakens, interviews met de makers en meer
  • Volg de officiële sociale mediakanalen van Star Wars via aanpasbare, plaatselijke feeds van Facebook, Twitter en YouTube, naast de wereldwijde feeds van Tumblr, Google+ en Instagram
  • Bekijk officiële Star Wars-video's, inclusief filmtrailers, achter-de-schermen-features en meer
  • Ontdek de nieuwste Star Wars-apps, -producten en -ervaringen vanuit één centrale hub

Nuttige links

• Klik hier voor een link naar App Store
  • Klik hier voor een link naar Google Play

Vereisten voor Android-apparaten
Als je Android-apparaat aan de eisen voldoet, zou je apparaat het spel moeten kunnen spelen zonder problemen:

• Android OS 4.1 en hoger

bovenkant van de pagina

Vereisten voor iOS-apparaten
Als je iOS-apparaat aan de eisen voldoet, zou je apparaat het spel moeten kunnen spelen zonder problemen:

• iPhone 5 en hoger, iPod touch 5G en hoger, iPad 3 en hoger (inclusief iPad mini)
  • iOS 7.1 of hoger