• Console
  • Steam

Hoe koppel ik mijn console aan mijn Disney-account?

posted on 2016/03/23

Bij het opstarten van je game wordt je gevraagd een Disney-account aan te maken. Na het invullen van de gevraagde informatie klik je op "Account aanmaken" en je netwerk-ID en je Disney-account worden gekoppeld. Als je toestemming van een ouder nodig hebt, moet je ouder op de knop ""Goedkeuren" klikken in de e-mail, die naar het e-mailadres gestuurd is dat je ons gegeven hebt.

Ga als volgt te werk om je account te koppelen of te controleren of het al gekoppeld is:

1. Ga naar infinity.disney.com/dk en klik op de knop "Aanmelden"
2. Vul vervolgens je gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord in en klik op "Inloggen".
3. Klik linksboven in het venster op je gebruikersnaam en kies "Mijn account" in het uitklapmenu.
4. Klik in het accountvenster op de knop "Mijn gekoppelde consoles".
5. In het venster "Accountkoppelingen beheren" zie je een overzicht van de gekoppelde consoles.

LET OP: Voor de Wii U moet je dit vanaf het Wii U-systeem doen

Mijn profiel / Statistieken.

Zodra je je console aan je Disney-account gekoppeld hebt, kun je je gegevens en de personages die je al hebt bekijken. Ga naar de Disney Infinity-website en bekijk je Disney Infinity-profiel:

1. Ga naar infinity.disney.com/dk en klik op de knop Aanmelden
2. Vul vervolgens je gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord in en klik op "Inloggen".
3. Klik linksboven in het venster op je gebruikersnaam en kies "Mijn profiel" in het uitklapmenu.

In het volgende venster kun je het dit bekijken:
  • Verzamelde sterren
  • Voltooide uitdagingen
  • Vijanden verslagen
  • Statistieken, waaronder Uitdagingen, Bouwen en Rijden
LET OP: Je moet minimaal één van je Disney Infinity-personages op level 1 hebben, anders krijg je de statistieken niet te zien.