Disney Infinity: Action!

• Android (Google Play)
  • PC
  • iOS

Disney Infinity: Action! - App-profiel - Android

posted on 2014/09/04

Disney Infinity: Action!
Android
Releasedatum: 21 november 2013

Omschrijving van de app
Gebruik je fantasie en breng de personages van Disney Infinity tot leven in Disney Infinity: Action voor Android! Maak je eigen films met hoofdrollen voor Jack Skellington, Mr. Incredible, Sulley, Kapitein Jack Sparrow en voor jou! Deel de films die je hebt gemaakt, sla ze op op je toestel, plaats ze op Facebook of YouTube of verstuur ze via e-mail. Als je je film graag terug wilt zien op de Facebook-pagina van Disney Infinity, kun je je filmpje met een bijschrift naar actionapp@disneyinfinity.com sturen.

Aanwezige personages
  • Mr. Incredible, Sulley, Kapitein Jack Sparrow, Jack Skellington

App-vereisten
  • Android OS 3.1 en nieuwer

Kenmerken
  • Maak filmpjes met Mr. Incredible, Sulley, Jack Sparrow en nu ook Jack Skellington!
  • Ontdek unieke animaties en gebruik ze in de Filmmaker om je eigen filmpjes te maken!
  • Je kunt meer dan 30 animaties gebruiken in je filmpjes: strek je spieren met Mr. Incredible, ga een zwaardgevecht aan met Jack Sparrow of maak een vriend bang met Sulley!
  • Gebruik voorwerpen in je filmpjes, zoals de Tron-schijf of Buzz Lightyears jetpack!
  • Deel je filmpjes, sla ze op op je toestel, plaats ze op Facebook of YouTube of verstuur ze via e-mail.