• Console
  • Steam

Hoe voeg ik een tweede speler toe?

posted on 2016/03/22

Disney Infinity 3.0 kun je multiplayer spelen in een opgedeeld scherm voor 2 spelers! Een extra speler kan op elk gewenst moment tijdens het spelen meedoen. Hij bestuurt dan het tweede personage (het spelfiguur op het vak B [circular] op de Disney Infinity Basis).

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Druk op de PlayStation-toets in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies ervoor om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op Start.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

PlayStation Logo PlayStation 4

1. Druk op de PlayStation-toets in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies ervoor om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op OPTIONS.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

Xbox Logo Xbox 360

1. Druk op de Xbox Guide-knop in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies voor Profile om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op de startknop.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

Xbox Logo Xbox One

1. Druk op de Xbox Guide-knop in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies voor Add Guest om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op de Menu-knop.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

Lees *Hoe voeg ik een tweede speler toe op Xbox One?* als je problemen ervaart.