• Android (Google Play)
  • iOS

Hoe kan ik mijn locatie wijzigen voor het juiste weerbericht?

posted on 2015/07/14

Wanneer je de STAR WARS™-app geen toegang hebt gegeven tot je locatie, staat het weerbericht standaard op San Francisco, waar Lucasfilm is gevestigd. Volg onderstaande aanwijzingen om dit te veranderen:

1. Zorg om te beginnen voor een actieve internetverbinding. Tik dan links bovenin beeld op het weerpictogram:

Tap Weather Icon

2. Selecteer de zoekknop:

Tap Search Icon

3. Zoek naar je locatie. Kies je locatie en tik op Current Location (huidige locatie):

Tap Current Location

4. De app zal toestemming vragen voor toegang tot je huidige locatie. Tik op Allow (toestaan):

Tap Allow

Wanneer je geen toestemming hebt gegeven voor toegang tot je locatie, kun je dit veranderen in het instellingenmenu:

1. Tik onder Settings (instellingen) op Privacy, en dan op Location Services (locatiediensten)

Tap Location Services

2. Verschuif de knop om Location Services toe te staan en tik op de STAR WARS™-app. Tijdens gebruik van de app selecteren.

Move the slider to ON