• Console
  • Steam

Hoe koppel ik Toy Boxen?

posted on 2015/10/13

Met de Toy Box Deur Creativi-Toy kun je een wereld aan Toy Boxen maken en deze koppelen!

1. Open de Editor vanuit een Toy Box en ga naar de categorie Creativi-Toys. Scrol door de opties; selecteer en plaats de Toy Box Deur.

Disney Infinity 3.0 Edition - Toy Box Editor

2. Gebruik de Toverstok en selecteer de Toy Box Deur om te beginnen met bewerken. Kies Verbindingen
(het tandwielpictogram links in de legenda) in de Editor-bediening.

Disney Infinity 3.0 Edition - Equip the Magic Wand

3. Kies Eigenschappen > Bestemming > Een Toy Box importeren

Disney Infinity 3.0 Edition - Import Toy Box

4. Kies de Toy Box die je wilt koppelen uit de lijst en bevestig je keuze

Disney Infinity 3.0 Edition - Select Toy Box to link

5. De bestemming van de deur zou de geselecteerde Toy Box moeten zijn. Loop ernaartoe en kies Doorgaan.

Disney Infinity 3.0 Edition - PS3 Game Box

6. Je komt aan in de gekoppelde Toy Box! Probeer maar eens een nieuwe Toy Box Deur te plaatsen en meer Toy Boxen te koppelen!

Disney Infinity 3.0 Edition - Destination: Linked Toy Box