• Console
  • Steam

Hoe je de kamer verwijdert of bewerkt die je in de sectie Mijn INterieur?

posted on 2015/03/24

Selecteer een console voor instructies over hoe je de kamer verwijdert of bewerkt die je in de sectie Mijn INterieur van Disney Infinity (editie 2.0) geplaatst hebt:

Nintendo Logo  Wii U

1. Selecteer in het Startmenu Toy Box en vervolgens Mijn INterieur
2. Druk op de —-knop op de GamePad
3. Hier kun je verschillende kamers, decoraties en Creativi-Toys in je Toy Box plaatsen, maar je kunt geen kamers verwijderen
4. Druk op de R-knop op de GamePad om naar de Vonkmodus te gaan
5. Met de A-knop verwijder je kamers, met de B-knop verplaats je ze
6. Druk op de R-knop om de Vonkmodus te verlaten

1. Selecteer in het Startmenu Toy Box en vervolgens Mijn INterieur
2. Druk op de SELECT-toets (PlayStation 3) of het touchpad (PlayStation 4)
3. Hier kun je verschillende kamers, decoraties en Creativi-Toys in je Toy Box plaatsen, maar je kunt geen kamers verwijderen
4. Druk op de R1-toets van de controller om naar de Vonkmodus te gaan.
5. Met de Cirkel-toets verwijder je kamers, met de X-toets verplaats je ze
6. Druk op de R1-toets om de Vonkmodus te verlaten

1. Selecteer in het Startmenu Toy Box en vervolgens Mijn INterieur
2. Druk op de BACK-knop op de controller
3. Hier kun je verschillende kamers, decoraties en Creativi-Toys in je Toy Box plaatsen, maar je kunt geen kamers verwijderen
4. Druk op de RB-knop van de controller om naar de Vonkmodus te gaan.
5. Met de B-knop verwijder je kamers, met de A-knop verplaats je ze
6. Druk op de RB-knop om de Vonkmodus te verlaten

1. Selecteer in het Startmenu Toy Box en vervolgens Mijn INterieur
2. Druk op de Menuknop op de controller (twee elkaar overlappende rechthoeken)
3. Hier kun je verschillende kamers, decoraties en Creativi-Toys in je Toy Box plaatsen, maar je kunt geen kamers verwijderen
4. Druk op de RB-knop van de controller om naar de Vonkmodus te gaan.
5. Met de B-knop verwijder je kamers, met de A-knop verplaats je ze
6. Druk op de Menuknop om de Vonkmodus te verlaten