Disney Chat

End Chat

Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

  • Console

Hoe stel ik mijn Disney Infinity Basis voor PS Vita?

posted on 2015/05/08


Na de verpakking te hebben verwijderd, moet je de Disney Infinity Basis plaatsen op een stabiele, veilige, platte ondergrond in de buurt van het PlayStation®Vita-systeem. Plaats hem niet op een metalen ondergrond en zorg dat er geen metalen objecten in de buurt zijn.
 
Disney Infinity 2.0 Edition Base for PS Vita
 
A. Disney Infinity-spelfiguur en/of Power Disc-plek
B. Disney Infinity Play Set Piece en/of Power Disc en/of Toy Box Game Disc-plek

De Disney Infinity Basis voor PS Vita instellen:
 
 
 
 
 
  • De Disney Infinity Basis moet worden verbonden met het "PS Vita"-systeem via draadloze Bluetooth®-technologie. Zorg ervoor dat het "PS Vita"-systeem AAN staat en het vakje voor de Bluetooth®-mogelijkheid is aangevinkt in het menu voor Bluetooth®-instellingen van het "PS Vita"-systeem.
  • Hou de Power-knop van de Disney Infinity Basis 3-4 seconden ingedrukt. Het LED-lampje op het "PS Vita"-systeem zal 4 maal blauw knipperen.
  • De Disney Infinity Basis staat nu in synchronisatiemodus. Het LED-lampje op het "PS Vita"-systeem zal wisselend rood/blauw knipperen.
  • Als de Disney Infinity Basis niet in synchronisatiemodus gaat, druk dan de Power-knop op de Disney Infinity Basis 12-15 seconden in tot het LED-lampje wisselend rood/blauw begint te knipperen.
  • Nadat er verbinding is gemaakt, zal het LED-lampje elke 5 seconden blauw knipperen.

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons

We recommend contacting us by

Email

Other ways to contact

Logo

Chat

Logo

Call Me Now

Logo

Free Phone

You can call us, or start a live chat, from 9am-9pm, 7 days a week. Or drop us an email and we’ll get back to you as soon as we can!