Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

• Console

Hoe stel ik mijn Disney Infinity Basis voor PS Vita?

posted on 2015/05/08

Na de verpakking te hebben verwijderd, moet je de Disney Infinity Basis plaatsen op een stabiele, veilige, platte ondergrond in de buurt van het PlayStation®Vita-systeem. Plaats hem niet op een metalen ondergrond en zorg dat er geen metalen objecten in de buurt zijn.

Disney Infinity 2.0 Edition Base for PS Vita

A. Disney Infinity-spelfiguur en/of Power Disc-plek
B. Disney Infinity Play Set Piece en/of Power Disc en/of Toy Box Game Disc-plek

De Disney Infinity Basis voor PS Vita instellen:

• De Disney Infinity Basis moet worden verbonden met het "PS Vita"-systeem via draadloze Bluetooth®-technologie. Zorg ervoor dat het "PS Vita"-systeem AAN staat en het vakje voor de Bluetooth®-mogelijkheid is aangevinkt in het menu voor Bluetooth®-instellingen van het "PS Vita"-systeem.
  • Hou de Power-knop van de Disney Infinity Basis 3-4 seconden ingedrukt. Het LED-lampje op het "PS Vita"-systeem zal 4 maal blauw knipperen.
  • De Disney Infinity Basis staat nu in synchronisatiemodus. Het LED-lampje op het "PS Vita"-systeem zal wisselend rood/blauw knipperen.
  • Als de Disney Infinity Basis niet in synchronisatiemodus gaat, druk dan de Power-knop op de Disney Infinity Basis 12-15 seconden in tot het LED-lampje wisselend rood/blauw begint te knipperen.
  • Nadat er verbinding is gemaakt, zal het LED-lampje elke 5 seconden blauw knipperen.